הכשרת c2 -ניתן בכל מכשיר המגיע מאליאקספרס?
-
מעניין,
התקשרתי לגולן - הנציגה הראשונה התחילה לעשות לי חקירות "איזה מכשיר זה?" תן לי את המספר הסידורי שלו!"..
מזל, התנתקה לי בטעות השיחה.
השניה שענתה: "אני רואה שזו פעם ראשונה, שולחת לפתיחה"! (בלי שום שאלות/חקירות/IMEI/ וכד')
כעבור 10 דק', הכל סבבה.. -
@עברי-אנכי אמר בהכשרת c2 -ניתן בכל מכשיר המגיע מאליאקספרס?:
מעניין,
התקשרתי לגולן - הנציגה הראשונה התחילה לעשות לי חקירות "איזה מכשיר זה?" תן לי את המספר הסידורי שלו!"..
מזל, התנתקה לי בטעות השיחה.
השניה שענתה: "אני רואה שזו פעם ראשונה, שולחת לפתיחה"! (בלי שום שאלות/חקירות/IMEI/ וכד')
כעבור 10 דק', הכל סבבה..כולם בני אדם, יש כאלו ויש כאלו.
-
@עברי אנוכי תוכל אם תרצה להכניס ולהוציא את הסים מאותו פלאפון אבל תזהר שלא יכנס לשום מכשיר אחר אפילו שיש לו IMEI כי כאשר תחזיר לc2 זה יחסם לך שוב, ולכן להוציט ולהכניס באותו מכשיר בלבד תוכל רק זהירות שלא יכנס הסים לשום פלאפון אחר!!!!!! במידה ויחסם לך תצטרך לעשות החלפת סים ב20 שח כמדומני.
-
לא הבנתי
להקריא IMEI דל פלאפון אחר - לא של הC2 הזה? -
@ישבב-הסופר אמר בהכשרת c2 -ניתן בכל מכשיר המגיע מאליאקספרס?:
להקריא IMEI דל פלאפון אחר - לא של הC2 הזה?
כן.
תקריא imei כשר. -
@שמואל אמר בהכשרת c2 -ניתן בכל מכשיר המגיע מאליאקספרס?:
@ישבב-הסופר אמר בהכשרת c2 -ניתן בכל מכשיר המגיע מאליאקספרס?:
להקריא IMEI דל פלאפון אחר - לא של הC2 הזה?
כן.
תקריא imei כשר.למשל 35195305010900
-
@אצי אמר בהכשרת c2 -ניתן בכל מכשיר המגיע מאליאקספרס?:
@עברי אנוכי תוכל אם תרצה להכניס ולהוציא את הסים מאותו פלאפון אבל תזהר שלא יכנס לשום מכשיר אחר אפילו שיש לו IMEI כי כאשר תחזיר לc2 זה יחסם לך שוב, ולכן להוציט ולהכניס באותו מכשיר בלבד תוכל רק זהירות שלא יכנס הסים לשום פלאפון אחר!!!!!! במידה ויחסם לך תצטרך לעשות החלפת סים ב20 שח כמדומני.
אני צריך לפתוח את הפלאפון כדי לסדר את הבלוטוס כמו הדריך הזה, השאלה האם כשאני אוציא את הסים הוא ייחסם לי? או שבגלל שאני לא מכניס לשום מכשיר אחר בנתיים אז אין סיבה שזה ייחסם? (מדובר על סים של גולן)