עזרה בפריסת גיבוי אקרוניס
-
יש לי מחשב שגיביתי אותו לכונן חיצוני עם אקרוניס ועכשיו הווינדוס לא עולה אז אני מנסה לפרוס את הגיבוי שעשיתי עם הדיסק טכנאים של סרגיי
הבעיה היא שהגיבוי מחולץ לתיקיה בשם drive c, השאלה היא מה אני עושה עכשיו - האם להעתיק את התיקיה הזו לכונן c ולהחליף את הקבצים שהיו בה יעזור או שיש דרך אחרת נורמלית יותר ? -
@מתכנת-חובב אמר בעזרה בפריסת גיבוי אקרוניס:
יש לי מחשב שגיביתי אותו לכונן חיצוני עם אקרוניס ועכשיו הווינדוס לא עולה אז אני מנסה לפרוס את הגיבוי שעשיתי עם הדיסק טכנאים של סרגיי
הבעיה היא שהגיבוי מחולץ לתיקיה בשם drive c, השאלה היא מה אני עושה עכשיו - האם להעתיק את התיקיה הזו לכונן c ולהחליף את הקבצים שהיו בה יעזור או שיש דרך אחרת נורמלית יותר ?גיבוי עם אקרוניס
כוונתך לקובץ tib?
אם כן איזה כוננים גיבית איתו? -
אתה צריך לבחור שיחזור מחיצה ולא שיחזור תיקיות מהגיבוי
ואם יש לך בכונן C חומר שהשתנה מאז הגיבוי זה הזמן להעביר אותו לכונן אחר ואז לפרוס . -
@אמיר אמר בעזרה בפריסת גיבוי אקרוניס:
אתה צריך לבחור שיחזור מחיצה ולא שיחזור תיקיות מהגיבוי
לא ראיתי שם אפשרות כזו אבל אני ינסה שוב, תודה
-
@a0533057932 אמר בעזרה בפריסת גיבוי אקרוניס:
הבעיה היא שהגיבוי מחולץ לתיקיה בשם drive c, השאלה היא מה אני עושה עכשיו - האם להעתיק את התיקיה הזו לכונן c ולהחליף את הקבצים שהיו בה יעזור או שיש דרך אחרת נורמלית יותר ?גיבוי עם אקרוניס
כוונתך לקובץ tib?
אם כן איזה כוננים כתיבת איתו?קובץ tibx
כונן c -
@a0533057932 אמר בעזרה בפריסת גיבוי אקרוניס:
כוונתך לקובץ tib?
אם כן איזה כוננים כתיבת איתו?קובץ tibx
כונן cפעם הבאה תגבה את הדיסק כולו
@אמיר אני לא ניסיתי מעולם לגבות חלק מהדיסק
האם בכזה מצב עדין יש את האופציה של שחזור מחיצה? -
יש 3 מצבים
דיסק
מחיצה/ת
תקיותכשאני בונה גיבוי לפריסה בעתיד
אני תמיד מחלק את הדיסק כדי שיתן לי ליצור גיבוי מחיצה ולא רק גיבוי דיסק
אחרת התוכנה לא תאפשר לי לבחור פריסה למחיצה אלא רק על דיסק שלם -
@a0533057932 @אמיר
אני חושב שלא הובנתי נכון, מדובר במחשב שיש בו 2 כוננים נפרדים - כונן c הוא ssd ועומד בפני עצמו, אותו גיביתי ולחלץ את הגיבוי בצורה שיחזור בדיוק למצב שהיה בשעת הגיבוי אני לא יודע - כלומר שיחליף את הקבצים הקיימים בקודמים - כיוון שכשאני אומר לתוכנה "תחלצי את קובץ הגיבוי הה לכונן c" היא מחלצת לתיקיה בתוך אותו כונן, השאלה שלי היא האם יש דרך שהיא תחליף את הקבצים בקבצים הקודמים או שאני חייב לעשות את זה ידנית (להעתיק מהתיקייה שאליה התוכנה חילצה לתיקיית השורש של הכונן ולעשות "הדבק והחלף") -
לכן כתבתי שבשלב שאחרי בחירת הקובץ תבחר שיחזור מחיצה ולא קבצים
בתקווה שגם את הגיבוי עשית כך -
-
כשגיבית, מה סימנת, דיסק או תקיות?
לא סוף העולם
בחילוץ תסמן שיפרוס למיקום מדוייק
כי לומר שידרוס בדיוק את התקיות
ולא לתקיה חדשה -
כשגיבית, מה סימנת, דיסק או תקיות?
דיסק
בחילוץ תסמן שיפרוס למיקום מדוייק
אתה בטוח שיש כזו אפשרות ? אני לא ראיתי אבל אני ינסה ויעדכן.
תודה בינתיים -
אם גיבית דיסק אתה אמור לקבל בהתאם
תצלם את המסכים שאחרי בחירת הקובץ