נגן מוזיקה בלבד למכשיר c2
-
שלום רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לשים בפלאפון c2 כשר לגמרי נגן מוזיקה בלבד בלי סרטונים אבל שזה כן יהיה מסודר לפי תיקיות?
-
@דוד-בוזגלו @מישהו12 פתח על זה נושא הנה
-
@thmhe זה מה שרציתי לומר לו...
https://mitmachim.top/topic/21184/בקשה-נגן-מדיה-jar-שלא-מציג-וידאו -
@חראשו אני מתכוון לנגן מדיה ל-c2 ללא סרטונים רק למוזיקה אבל שיהיה מסודר לפי תיקיות
-
@דוד-בוזגלו מה הכונה לפי תיקיות?
שדרך הנגן יהיה סייר קבצים? -
@דוד-בוזגלו אמר בנגן מוזיקה בלבד למכשיר c2:
שלום רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לשים בפלאפון c2 כשר לגמרי נגן מוזיקה בלבד בלי סרטונים אבל שזה כן יהיה מסודר לפי תיקיות?
קודם כל תמודד עם ההסרה של הנגן המובנה
-
דוד בוזגלוהשיב למישהו12 ב 1 באפר׳ 2021, 10:15 נערך לאחרונה על ידי דוד בוזגלו 4 בינו׳ 2021, 10:16
@מישהו12 הפלאפון שלי הוא כשר למהדרין שיש אפשרוות להיכנס לשירים רק דרך האנשי קשר או הפרופילים אני רוצה שיהיה לי אפשרות להיכנס לנגן מדיה ישירות בלי סרטונים
-
@דוד-בוזגלו דרך הrtsp?
-
@thmhe מה זה אומר בעברית סליחה על הבורות
-
@דוד-בוזגלו זה קיצור להכנס לנגן הרגיל דרך האנשי קשר,
אתה רוצה להכנס לנגן הרגיל בלי לראות את הוידיאו? -
@thmhe אני לא רוצה כניסה לנגן מוזיקה דרך האנשי קשר
אני לא רוצה דרך הוספת פרטים לשירים
אני כן רוצה שזה יופיע לי בתור נגן מדיה שזה יהיה מסודר לפי איך שזה מסודר בכרטיס זיכרון ושיהיה נגן מוזיקה בלבד -
@דוד-בוזגלו ועכשיו שאתה נכנס לכרטיס זיכרון ובוחר שיר אין לך נגן?
-
דוד בוזגלוהשיב לTHMHE ב 1 באפר׳ 2021, 10:22 נערך לאחרונה על ידי דוד בוזגלו 4 בינו׳ 2021, 10:23
@thmhe האפשרות היחידה שיש לי לראות מה שיש בכרטיס זיכרון זה רק דרך ההוספת פרטים באנשי קשר
אני רוצה שזה יופיע ישירות בתפריט
כמו שיש נגן מדיה רק אני רוצה אותו בלי סרטונים רק שירים -
@דוד-בוזגלו אין נגן מדיה בלבד בסי 2 אם אתה רוצה עם וידיאו אז פשוט תחליף תפריט
עכשיו @מישהו12 עובד על זה כמדומני -
@thmhe אמר בנגן מוזיקה בלבד למכשיר c2:
@דוד-בוזגלו אין נגן מדיה בלבד בסי 2 אם אתה רוצה עם וידיאו אז פשוט תחליף תפריט
עכשיו @מישהו12 עובד על זה כמדומניאני כמעט בטוח שאני יכול לחסום לחלוטין את כל הנגן.
ואז תיקח משהו כמו זה
https://mitmachim.top/topic/201/ttpod-music-player-נגן-מדיה-בעברית-תעדכנו-אם-יש-באגים-בתרגום
אבל תוכל להפעיל רק דרך הנגן ולא דרך הסייר.
אני עובד על הסרת הודיאו מהמובנה. -
@מישהו12 יפה מאד!
אבל @דוד-בוזגלו רוצה דרך הסייר לא הבנתי למה -
@thmhe מה הכוונה דרך הסייר
אני יגיד לך אני מנסה להסביר עצמי ההכי טוב
אני רוצה אפשרות לגשת למוזיקה בלבד בפלאפון c2 ושזה יהיה בתור אפליקציה בתפריט לא יודע מה זה דרך סייר -
@דוד-בוזגלו זה מה שמישהו 12 אמר לך תעקוב אחרי ההוראות שלו
ודרך אגב סייר זה סייר קבצים שדרכו פותחים את התיקיות -
@דוד-בוזגלו דרך הסייר זה אומר להכנס לתיקיה בכרטיס זיכרון, ללחוץ על הקובץ, ו-הופה! הקובץ פועל.
אם אני אסיר לך את הנגן המובנה, לא תוכל ככה אלא רק דרך הישום החלופי שנשים בתפריט. -
דוד בוזגלוהשיב למישהו12 ב 1 באפר׳ 2021, 10:40 נערך לאחרונה על ידי דוד בוזגלו 4 בינו׳ 2021, 10:41
@מישהו12 הבנתי אבל יצא שאני לא יוכל להיכנס דרך התיקיות בכרטיס
פוסט 8 מתוך 24