התקנת אפליקציות במכשיר שיאומי מחו"ל
-
@meir יש אצל הרוסים (בדרייב שהובא כאן) מקלדת אנגלית שעובדת גם בגירסה הלא פרוצה להתקנות
-
@meir יש אצל הרוסים (בדרייב שהובא כאן) מקלדת אנגלית שעובדת גם בגירסה הלא פרוצה להתקנות
@עומד-בפרשת-דרכים אמר בהתקנת אפליקציות במכשיר שיאומי מחו"ל:
כי לא שינו למקלדת העברית את החתימה והיא רק עריכה של האפליקציה ברוסית...
-
וואו אחי עזרת לי מאאאד !!!! תודה רבה !!!!! באמת !!!!!!! סו
ף סוף מקלדת נורמלללללייית !!!!
תודה לשמואל תודה רבה תודה!!!!!!! -
פוסט זה נמחק!
-
@0533133A
הבנת בלי שנחסום את הריקוברי עדין יש דרך להתקין אפליקציות -
הורד את הארכיון duoqin1splus.rar, פתח אותו עד למקום נוח והעתק את update.zip לספרייה מקומית לגיבוי;
חבר את הטלפון למחשב האישי (וודא שכרטיס הזיכרון מותקן בטלפון!), פתח את ה- DuoQin1SPlusRecovery.rar לספריה המקומית עם update.zip והפעל runme.bat;
הטלפון יעבור אוטומטית תחילה למצב Fastboot, ואז למצב שחזור. לחץ על 8 כדי להיכנס לתפריט השחזור (שימו לב! אל תנגבו! לטלפון אין מצב חזרה למצב הקודם!);
בחר "החל עדכון מאחסון חיצוני." בחר את הקובץ "update.zip" בכרטיס הזיכרון.
לאחר השלמת העדכון, אל תמחקו את המחיקה, בחרו באפשרות "הפעל מחדש את המערכת";
המתן עד שהמערכת תפעל מחדש ותתחיל.
זה ההוראות שיש ב 4PDA מתורגם ע"י גוגל מרוסית השאלה יש תוספת הוראות או משהוא לא מספיק ברור בגלל התרגום וכו'?@יוסי1212 מישהו יכול להסביר לי למה אחרי שעשיתי את כל התהליך הזה לא קרה כלום? צריך לשנות משהו בהגדרות?
-
@יוסי1212 מישהו יכול להסביר לי למה אחרי שעשיתי את כל התהליך הזה לא קרה כלום? צריך לשנות משהו בהגדרות?
@דניאל-שיין איפה נתקעת ומאיפה הורדת
-
הורדתי מאיפשהו פה באתר ועשיתי את כל ההוראות והכל עבד כמו שאמרו ולא יצא מזה כלום, המכשיר נשאר אותו דבר
-
אולי תעלה לי רק את ה update
-
@משה-כהן אמר בהתקנת אפליקציות במכשיר שיאומי מחו"ל:
@עומד-בפרשת-דרכים אמר בהתקנת אפליקציות במכשיר שיאומי מחו"ל:
@יוסי1212 אמר בהתקנת אפליקציות במכשיר שיאומי מחו"ל:
הורד את הארכיון duoqin1splus.rar, פתח אותו עד למקום נוח והעתק את update.zip לספרייה מקומית לגיבוי;
חבר את הטלפון למחשב האישי (וודא שכרטיס הזיכרון מותקן בטלפון!), פתח את ה- DuoQin1SPlusRecovery.rar לספריה המקומית עם update.zip והפעל runme.bat;
הטלפון יעבור אוטומטית תחילה למצב Fastboot, ואז למצב שחזור. לחץ על 8 כדי להיכנס לתפריט השחזור (שימו לב! אל תנגבו! לטלפון אין מצב חזרה למצב הקודם!);
בחר "החל עדכון מאחסון חיצוני." בחר את הקובץ "update.zip" בכרטיס הזיכרון.
לאחר השלמת העדכון, אל תמחקו את המחיקה, בחרו באפשרות "הפעל מחדש את המערכת";
המתן עד שהמערכת תפעל מחדש ותתחיל.
זה ההוראות שיש ב 4PDA מתורגם ע"י גוגל מרוסית השאלה יש תוספת הוראות או משהוא לא מספיק ברור בגלל התרגום וכו'?מה הקוד לחילוץ הקבצים ?
כמדומה כתוב שם (משהו בערך GREOG וכמה מספרים)
George_20190813
@עומד-בפרשת-דרכים זה לא פותח את הקובץ
-
@דניאל-שיין איפה נתקעת ומאיפה הורדת
-
-
@יוסי1212 הקישור הראשון לא פעיל. דרייברים יש לי, עובדה שהצלחתי לצאת מפסטבוט, ולפתוח את ה recovery.
-
@יוסי1212 מה אני עושה עם הקובץ הזה? מה זה בכלל הסיומת שלו?
-
@יוסי1212 מה אני עושה עם הקובץ הזה? מה זה בכלל הסיומת שלו?
@דניאל-שיין אם הצלחת לצאת צריכים לשים אותו על כרטיס זכרון ולשים לתוך המכשיר אחרי שאתה יוצא RECOVERY ורואים X אדום תלחץ 8 ותבחר אפשרות עידכון מהכרטיס ותבחר את הקובץ
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות