עזרה קניה באליאקספרס כבלים הטענה למערכת הטענה
-
שלום וברכה.
אני צריך מישהו שיעזור לי בנושא הבא,
יש לי בבית קופסה כזאת שהכנסתי בא כבל מעריך עם כמה שקעים ושמתי שם ראשי מטען עם כמה יציאות לכבלים להטעין,
בקיצער זה משמש להטעין מלא טלפונים וכד' ביחד.
בזמן האחרון זה מתחיל לעשות בעיות הכבלים והראשים בקיצור אני רוצה להזמין מאליאקספרס כמות של 20 מטענים שיש גם טייפ סי וגם יואס בי ועוד כאלה כמה ראשים עם כמה יציאות תכלס לא מצאתי כמות בזול וכן ראשים נורמלים.
בעקיצער צריך עזרה גם ל20 חתיכות של מטענים עם שני הסוגים וכן 4 5 של ראשים עם כמה יציאות.
מי שיוכל להחכים אותי אודה לו מאוד מכל הלב.
חיפשתי באלי מלא ולא מצאתי כמות גדולה בזול!
(תודה לכם אנשים טובים) -
@חיים-גרין
אם זה כמות גדולה - תחפש ב-"אליבאבא" (=אליקספרס בענק)לפי מה שכתבת פה
ל20 חתיכות של מטענים עם שני הסוגים וכן 4 5 של ראשים
אני מבין שאתה רוצה מטען ממש , ולא ראש עם כבל
למה שלא תביא ראש מטען וכל אחד ישתמש עם כבל?
הבעיה לדוגמא אם תביא 3 USB רגילים , וארבע יצטרכו להטעין, מה יעשו?
אם יש כבל אתה פחות מוגבל
אני חושב שכדאי גם שתגדיר מה זה יקר , כמה אתה מוכן להשקיע על כל אחד?
אתה רוצה אמפר 1\2\3?
כמה בסך בכל אתה צריך?
ככל שתפרט יותר יהיה יותר טוב
אגב , אני קניתי אחד(כתוב עליו שיומי) 2.4 אמפר ,יציאה אחת, ממש חזק וטוב , שילמתי עליו בסביבות 15, אם מעניין אותך אני יחפש את הקישור -
@איש-אמת אמר בעזרה קניה באליאקספרס כבלים הטענה למערכת הטענה:
@חיים-גרין נראה לי במקום לבנות פשוט תלך על מוצרים כאלו
קודם כל זה 800 1000 שקל!
-
@חיים-גרין רצית עלי אקספרס לא?! תראה מוצרים כמו זה או זה או שניים כאלו לטעמי ,זה עוד כמה שקלים (קצת הרבה יחסית לזה)אבל פחות מסורבל
(נב מה שעולה 1000 זה העמדה ,המיתוג וכו)
אם אתה מזמין שים לב איזה סוג שקע וכן כמה אמפר כל יציאה וכמה סה"כ (לבדוק התאמה בזמני עומס) וכן האיכות) -
@משה-מזרחי אמר בעזרה קניה באליאקספרס כבלים הטענה למערכת הטענה:
אליבאבא"
מצאתי משהו כזה אבל אני לא יודע את המחירים אולי יש יותר זול
https://hebrew.alibaba.com/product-detail/usams-2020-new-u55-type-c-aluminum-alloy-braided-data-cable-set-1m-30pcs-set-1600096549601.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_image.4ed94fed1fnVc3 -
@איש-אמת אמר בעזרה קניה באליאקספרס כבלים הטענה למערכת הטענה:
@חיים-גרין רצית עלי אקספרס לא?! תראה מוצרים כמו זה או זה או שניים כאלו לטעמי אולי עוד כמה שקלים אבל פחות מסורבל
(נב מה שעולה 1000 זה העמדה ,המיתוג וכו)
אם אתה מזמין שים לב איזה סוג שקע וכן כמה אמפר כל יציאה וכמה סה"כ (לבדוק התאמה בזמני עומס) וכן האיכות)וואלה מגניב אבל מה עם כבלים?
-
@חיים-גרין אמר בעזרה קניה באליאקספרס כבלים הטענה למערכת הטענה:
אבל מה עם כבלים
בקישור שנתת אפשר לבחור רק 20? וכן לבחור כמה סוגים (מיקרו type C )?
נראה לי שפשוט תזמין מעלי אקספרס (אא"כ כן יש לך מה לעשות עם כמות, ותקפיד על איכות , יש כאילו ממש בזול ,וזול שווה זול עוד חצי שקל ותקבל סחורה טובה)
ראיתי כאלו דברים אם אתה קונה כזה תראה שבאמת הוא מסוגל להוציא 2A בזמן ששלושתם בשימוש -
@חיים-גרין אמר בעזרה קניה באליאקספרס כבלים הטענה למערכת הטענה:
בתכלס אני רוצה לקחת את זה
נראה לי שאם תשתמש בכולם ביחד הטעינה תהיה איטית (2Ax24=48A ובפועל מקס' יציאה 20A אאל"ט)
ועוד משהו כל המוצרים שבחרת לא היה להם הזמנות כלל
תשאל את @שלמה-וויס לגבי האמפר הוא מומחה בעניינים האלו