שאלה לגבי וויפרי באנדרואיד
-
האם יש מישהו שהתקין וויפרי באנדרואיד ויכול לעדכן מהן תופעות הלוואי המשפיעות באמת על הטאבלט
נטפרי כותבים שאפליקציות המשוייכות לגוגל לא יעבדו כראוי ועוד שאר ירקות...
מה זה אומר , כמה זה באמת משמעותי והאם זה בכל מכשיר? -
@ב-מ-ב-ל-יק אמר בשאלה לגבי וויפרי באנדרואיד:
האם יש מישהו שהתקין וויפרי באנדרואיד ויכול לעדכן מהן תופעות הלוואי המשפיעות באמת על הטאבלט
נטפרי כותבים שאפליקציות המשוייכות לגוגל לא יעבדו כראוי ועוד שאר ירקות...
מה זה אומר , כמה זה באמת משמעותי והאם זה בכל מכשיר?כל מכשיר ללא רוט האפליקציות של גוגל לא יעבדו
והאם זה משמעותי?
תלוי בך -
@ב-מ-ב-ל-יק אתה יכול להעלות את האפליקציה?
-
@רבנן-ברכו אמר בשאלה לגבי וויפרי באנדרואיד:
@ב-מ-ב-ל-יק אתה יכול להעלות את האפליקציה?
זה לא בדיוק אפליקציה
זה עובד כך:
אתה מוריד בהתחלה אפליקציה של רישום
שם אתה קורא ומאשר כמה וכמה סעיפים (תופעות לוואי)
אח"כ המצלמה מופעלת ואתה נדרש להסריט את עצמך אומר את כל מה שכתוב על המסך שם משפחה ואתה הבעלים של המכשיר שאתה אוחז ביד וידוע לך שאין לוויפרי שום אחריות על הנזק שיגרם למכשיר וכו וכו וכו
ורק אז הבקשה שלך נשלחת לבקשת אישור ולבדיקה של המכשיר (כנראה לוודא שזה לא סמארטפון אלא רק טאבלט)
בינתיים אני מחכה לאישור
מה שנראה לי שזה לא אפליקצייה שהם שולחים לך אלא הם שולטים לך על המכשיר ומשנים בו ככל העולה על רוחם -
@ב-מ-ב-ל-יק דווקא לי אישרו על סמארטפון אבל יש לי בעיות עם זה כי היה על זה נטספארק לפני זה ולא איפסתי את המכשיר קודם אז הוא נתקע כל הזמן (עשיתי את זה למישהו לוייז בלבד ושמתי סיסמה על הדברים האחרים) בקיצער אני לא יודע מי אשם הוויפרי או המכשיר כי הוא עשה קצת בעיות לפני זה
-
@ב-מ-ב-ל-יק אמר בשאלה לגבי וויפרי באנדרואיד:
ב-מ-ב-ל-יק
מה יצא בסוף, איזה נזקים ותופעות לוואי נהיו למכשיר? אני מתלבט אם להתקין
-
@ב-מ-ב-ל-יק אני התקנתי על מכשיר לנובו 6 אינצ' פשוט מאד ואם לפני ההתקנה הוא עבד סביר מינוס עכשיו הוא עוד יותר איטי קח בחשבון שאתה צריך מכשיר נורמלי
-