לעבור בראוטר ובטלפון הבית לבזק.
-
כיום יש לי ראוטר עם תשתית של נטויזן (יושב על בזק) וספק אר אל.
הראוטר של נטויז'ן גם לטלפון הביתי.
אני מעוניין להעביר גם את הטלפון הביתי וגם את האינטרנט לתשתית בזק (בלי התיווך הגרוע של נטויז'ן)
אודה מאוד למי שיכול לעזור לי בעצה טובה איך אוכל לעשות את זה בדרך הכי קלה פשוטה וזולה.
אני צריך מישהוא שיבוא לבית שלי להחליף את הראוטר וכל מה שצריך כדי לעבור לבזק ולעשות את כל העבודה בלי סיבוכים מיותרים.
לא עוזר לי תמיכה מרחוק ושאר ירקות.
כל היודע על נציג אמין ומקצועי שמתאים להנ''ל,
אשמח שיעדכן.
תודה רבה. -
@נוני אמר בלעבור בראוטר ובטלפון הבית לבזק.:
אני צריך מישהוא שיבוא לבית שלי להחליף את הראוטר וכל מה שצריך כדי לעבור לבזק ולעשות את כל העבודה בלי סיבוכים מיותרים.
את כל הפרטים אתה סוגר איתם בטלפון ואז הם שולחים טכנאי שעושה את כל העבודה הטכנית
טיפ קטן כשמגיע טכנאי תעקוב אחרי מה שהוא עושה כי אצלנו בבית הגיע טכנאי שגזר חוטים בלי אבחנה איימנו עליהם בתביעה משפטית והם שלחו טכנאי אחר תוך חצי שעה
אמנם מדובר במקרה חריג אבל אל תשאיר אותו לבד תשים לב שהוא לא עושה שטויות -
@קינג-קומפיוטר אמר בלעבור בראוטר ובטלפון הבית לבזק.:
את כל הפרטים אתה סוגר איתם בטלפון ואז הם שולחים טכנאי שעושה את כל העבודה הטכנית
לפני זמן מה התקשרתי אליהם והם טענו לי שהם לא שולחים טכנאי אלא צריך לאסוף מהם את הראוטר או לחילופין לקבל את הראוטר עם משלוחן,
את העניינים הטכניים עלי לסדר בעצמי עם עזרה שלהם מרחוק.@קינג-קומפיוטר אמר בלעבור בראוטר ובטלפון הבית לבזק.:
טיפ קטן כשמגיע טכנאי תעקוב אחרי מה שהוא עושה כי אצלנו בבית הגיע טכנאי שגזר חוטים בלי אבחנה איימנו עליהם בתביעה משפטית והם שלחו טכנאי אחר תוך חצי שעה
אמנם מדובר במקרה חריג אבל אל תשאיר אותו לבד תשים לב שהוא לא עושה שטויותזה היה טכנאי פסיכופט או מה?
-