עזרה| ניסתי להתקין אלמנטור פרו פרוץ וזה לא עבד לאחר מכן גם האלמנטור הרגיל נטען הרבה זמן ולא עובד לי
-
@noamicko123 אמר בעזרה| ניסתי להתקין אלמנטור פרו פרוץ וזה לא עבד לאחר מכן גם האלמנטור הרגיל נטען הרבה זמן ולא עובד לי:
@דניאל-ביטון יכול להיות שזה קשור לחומרה?
זה לא תוכנה, זה תוסף וורדפרס.
-
פוסט זה נמחק!
-
@דניאל-ביטון אמר בעזרה| ניסתי להתקין אלמנטור פרו פרוץ וזה לא עבד לאחר מכן גם האלמנטור הרגיל נטען הרבה זמן ולא עובד לי:
אשמח לעזרה
כבר דיברו על זה בפורום, הפריצות של אלמנטור פרו לא עובדות, ובדרך כלל זה וירוס, אז יכול להיות שפגע לך וירוס באתר, תנסה להיכנס למצב בטוח.
-
@דניאל-ביטון אמר בעזרה| ניסתי להתקין אלמנטור פרו פרוץ וזה לא עבד לאחר מכן גם האלמנטור הרגיל נטען הרבה זמן ולא עובד לי:
@לוי-יצחק זה נכנס לי בהתחלה למצב בטוח דרך הפרו שלא נטען איך אני נכנס למצב בטוח ברגיל
עם זה וירוס אז כדאי שתפנה לחברת האחסון שלך, לא יודע עד כמה מצב בטוח יעזור.
רק קח בחשבון שהם לא ישמחו שהעלתה תוסף פרוץ לאתר הם יכולים גם לתבוע אותך. -
@לוי-יצחק אתה בטוח שזה יכול להיות רק וירוס
זה יכול גם להיות בעיות מהירות ואז זה להמתין.
-
@לוי-יצחק כנראה בעייה בנטפרי שלחתי להם פנייה וזה טופל לטענתם ואכן כך
באופן כללי לא מומלץ להשתמש באתר בתוספים פרוצים...
-
@מנחם-ציון אמר בעזרה| ניסתי להתקין אלמנטור פרו פרוץ וזה לא עבד לאחר מכן גם האלמנטור הרגיל נטען הרבה זמן ולא עובד לי:
@לוי-יצחק כנראה בעייה בנטפרי שלחתי להם פנייה וזה טופל לטענתם ואכן כך
באופן כללי לא מומלץ להשתמש באתר בתוספים פרוצים...
לא לא מומלץ, אלא אסור.