האם יש סימן בין כבל מטעין לכבל להעברת קבצים
-
יש לי כבל לפלאפון והחיבור שלו מתאים גם לכונן שלי, ושאני מכניס אותו הוא לא נקלט במחשב,= איך אני יכול לדעת איזה כבל מתאים להעברת קבצים ו גם\לא להטענה.
-
יש לי כבל לפלאפון והחיבור שלו מתאים גם לכונן שלי, ושאני מכניס אותו הוא לא נקלט במחשב,= איך אני יכול לדעת איזה כבל מתאים להעברת קבצים ו גם\לא להטענה.
@אפרושי-מאיסורא
מה שמיועד למחשב- בדרך כלל ארוכים ועבים יותר... -
@אפרושי-מאיסורא
מה שמיועד למחשב- בדרך כלל ארוכים ועבים יותר...@יוסי-הגאון לא, אין הבדל בין המטענים, זה הסוג הזה:

-
@יוסי-הגאון לא, אין הבדל בין המטענים, זה הסוג הזה:

@אפרושי-מאיסורא זה גם קשור לכונן שאתה מחבר למחשב, נגנים פשוטים ( אצלי לפחות.) גם הכבלים שבדרך כלל מטעינים, אצלם הם מחברים למחשב.
ולא נראה לישאפשר להבדיל בין כבלים שמתחברים לאלה שמטעינים. -
@אפרושי-מאיסורא יש סימון מסוים שמראה אם הכבל מיועד גם להעברת נתונים
-
@יוסי-הגאון לא, אין הבדל בין המטענים, זה הסוג הזה:

@אפרושי-מאיסורא בדר'כ כבל של נתונים יותר עבה קצת החוט כי יש בפנים 5 חוטים ובטעינה יש רק 2
-
@אפרושי-מאיסורא בדר'כ כבל של נתונים יותר עבה קצת החוט כי יש בפנים 5 חוטים ובטעינה יש רק 2
@מוטי-ברנד אז איך זה שיש כוננים שהוא מחבר וחלק לא?
-
@מוטי-ברנד אז איך זה שיש כוננים שהוא מחבר וחלק לא?
-
@אפרושי-מאיסורא ככה זה נראה

-
@אפרושי-מאיסורא ככה זה נראה

@קינג-קומפיוטר מוזר בכבל בטלפון שלי זה רק מטעין ולא מסומן הסימון הנ"ל?
-
@אפרושי-מאיסורא הסימון הזה אומר (ככה צריך להיות בכל אופן) שהכבל יכול להטעין ולהעביר נתונים
ולא להיפך -
@אפרושי-מאיסורא הסימון הזה אומר (ככה צריך להיות בכל אופן) שהכבל יכול להטעין ולהעביר נתונים
ולא להיפך@קינג-קומפיוטר אמר בהאם יש סימן בין כבל מטעין לכבל להעברת קבצים:
ולא להיפך
איזה "להיפך" יש פה אם הוא יכול לעשות את שניהם?
-
@אפרושי-מאיסורא אמר בהאם יש סימן בין כבל מטעין לכבל להעברת קבצים:
ממה שכתבת הבנתי שאתה חושב שהסימון אומר שהוא רק מטעין
-
@אפרושי-מאיסורא אמר בהאם יש סימן בין כבל מטעין לכבל להעברת קבצים:
ממה שכתבת הבנתי שאתה חושב שהסימון אומר שהוא רק מטעין
@קינג-קומפיוטר אצלי אין הסימון בכ"א - וזה רק מטעין.
-
@קינג-קומפיוטר אצלי אין הסימון בכ"א - וזה רק מטעין.
@אפרושי-מאיסורא ברור כי אין את הסימון מה לא מובן אם יש סימון הוא גם מעביר נתונים אין סימון רק טעין
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות