עזרה | תקלה באתחול יאנג כשר
-
עשיתי משהו בשחזור יאנג [כשר אך מתחבר למחשב וכרטיס ואפשר להתקין אפליקציות] ומאז כל פעם שמנסים להדליק הוא נתקע על מסך ההתחלה [של ועדת הרבנים] ולא מוכן לאתחל הבו עצה דחוף תודה
ניסיתי לשחק בכל האופציות שבריקברי ולא זז כלום -
עשיתי משהו בשחזור יאנג [כשר אך מתחבר למחשב וכרטיס ואפשר להתקין אפליקציות] ומאז כל פעם שמנסים להדליק הוא נתקע על מסך ההתחלה [של ועדת הרבנים] ולא מוכן לאתחל הבו עצה דחוף תודה
ניסיתי לשחק בכל האופציות שבריקברי ולא זז כלום -
@יודי איפה עשית? מה בדיוק עשית? אם תפרט בדיוק מה ואיך ואיפה עשית נוכל להתחיל להבין מה קרה, ואז לעזור לך.
ואגב,
@יודי אמר באתחול יאנג:שר אך מתחבר למחשב וכרטיס ואפשר להתקין אפליקציות
סתרת את עצמך...
-
@שמואל-ש
מה שעשיתי
היה לי איזה תוכנת טכנאים שהובאה פה בפורום עשיתי איזה משהו לא יודע מה ונכבה לי הטלפון ושוב ממאן להדלק
אח"כ שיחקתי בכל האופציות הריקברי ולא זז שום דבר
למה הוא כשר כי אין לי את האופציה לעשות צריבה אך לכל דבר הוא מתחבר למחשב [לא כעת] -
@שמואל-ש
מה שעשיתי
היה לי איזה תוכנת טכנאים שהובאה פה בפורום עשיתי איזה משהו לא יודע מה ונכבה לי הטלפון ושוב ממאן להדלק
למה הוא כשר כי אין לי את האופציה לעשות צריבה אך לכל דבר הוא מתחבר למחשב [לא כעת] -
@שמואל-ש
מה שעשיתי
-
@יודי תנסה לרדת לשורה הרבעית (וללחוץ) ולרדת עד ל yes (זה מאפס את המכשיר)
-
@יודי תנסה לרדת לשורה הרבעית (וללחוץ) ולרדת עד ל yes (זה מאפס את המכשיר)
@achakian00000000
עשיתי מליון פעם -
@achakian00000000
עשיתי מליון פעם@יודי תצרוב גרסה.
-
@יודי תצרוב גרסה.
@achakian00000000
אני לא יכול לצרוב כנראה ביטלו את האפשרות הזאת -
@achakian00000000
אני לא יכול לצרוב כנראה ביטלו את האפשרות הזאת@יודי אם אין לך אפשרות אז אתה בבעיה.
-
@יודי אם אין לך אפשרות אז אתה בבעיה.
@achakian00000000
מה בכל זאת המומחים פה מציעים -
@יודי עם מה ירדת? צריך לרדת אם המקשים של הווליום לשורה הרביעית ואז לללחוץ על מקש הכיהוי ואז לרדת עם המקשים של הווליום ל yos ואז ללחוץ על כפתור הכיבוי
@מוטי-ברנד כך עשיתי
-
@מוטי-ברנד כך עשיתי
@יודי תנסה להכנס למצב הורדה.
-
@יודי תנסה להכנס למצב הורדה.
-
@achakian00000000 אתה רוצה לבדוק עם זה נתקע?