עזרה דחופה | מחקתי בטעות את הDATA של הssd אני אחרי שיחזור והמערכת הפעלה לא עולה
-
לגבי נטפרי
בדקתי עכשיו בסרגיי , התקנתי ידנית תעודת אבטחוה וגולש ומתחבר לפורום בפיירפוקס.
רק שבלחיצה על "תגובה" מקפיץ אותי לראש הדף במקום לפתוח תיבת תגובה .לגבי הנושא של הכיבוי , אולי בזכותך נמצא את הפתרון לבעיה שאני מחפש כבר כמה חודשים ,
מאז הגרסאות החדשות של חלונות 20H2 כמדומני ,
מערכות הפעלה שאני פורס מאימג' (אקרוניס) משום מה לא מצליחות להכבה , בדיוק כפי שאתה מתאר , המסך מחשיך כאילו יוצא מהיוזר וחוזר מיד לשולחן העבודה .
גם אם אני פורס מערכת ישנה , אחרי שהיא מתעדכנת התופעה מופיעה .ועכשיו בעקבות המקרה שלך זה נותן לי כיוון חשיבה חדש , שזה אולי לא קשור לפריסה אלא להגדרות בוט/מחיצה .
הפתרון הזמני שעשיתי זה קיצור דרך על שולחן העבודה לכיבוי בעזרת הפקודה shutdown שמשום מה כן מצליחה לכבות
קבל -
@אמיר אמר בעזרה דחופה | מחקתי בטעות את הDATA של הssd אני אחרי שיחזור והמערכת הפעלה לא עולה:
לגבי נטפרי
בדקתי עכשיו בסרגיי , התקנתי ידנית תעודת אבטחוה וגולש ומתחבר לפורום
רק שבלחיצה על "תגובה" מקפיץ אותי לראש הדף במקום לפתוח תיבת תגובה .לגבי הנושא של הכיבוי , אולי בזכותך נמצא את הפתרון לבעיה שאני מחפש כבר כמה חודשים ,
מאז הגרסאות החדשות של חלונות 20H2 כמדומני ,
מערכות הפעלה שאני פורס מאימג' (אקרוניס) משום מה לא מצליחות להכבה , בדיוק כפי שאתה מתאר
גם אם אני פורס מערכת ישנה , אחרי שהיא מתעדכנת התופעה מופיעה .ועכשיו בעקבות המקרה שלך זה נותן לי כיוון חשיבה חדש , שזה אולי לא קשור לפריסה אלא להגדרות בוט/מחיצה .
הפתרון הזמני שעשיתי זה קיצור דרך על שולחן העבודה לכיבוי בעזרת הפקודה shutdown שמשום מה כן מצליחה לכבות
קבלמעניין מה שאתה מתאר
אני לא נתקלתי בבעיה
נ.ב. אני הכנתי מערכת MBR ולא GPT -
@אמיר אמר בעזרה דחופה | מחקתי בטעות את הDATA של הssd אני אחרי שיחזור והמערכת הפעלה לא עולה:
בדקתי עכשיו בסרגיי , התקנתי ידנית תעודת אבטחוה
לי הוא לא נותן להתקין.
החלון הראשון מופיע לי שיש בעיה ואחרי לחיצה על אישור החלון נופל.
אולי יש לך גירסה אחרת.
אתה רוצה להתחבר אלי?
אולי זה קורה בגלל מחיצת השיחזור שלי? -
@קטונתי אמר בעזרה דחופה | מחקתי בטעות את הDATA של הssd אני אחרי שיחזור והמערכת הפעלה לא עולה:
אולי זה קורה בגלל מחיצת השיחזור שלי?
לא קשור
מספר של ANYDESK בבקשה -
@a0533057932 מסרגי?
או מהמחשב עכשיו? -
@קטונתי אמר בעזרה דחופה | מחקתי בטעות את הDATA של הssd אני אחרי שיחזור והמערכת הפעלה לא עולה:
@a0533057932 מסרגי?
או מהמחשב עכשיו?על איזה בעיה אתה מחפש פיתרון?
על תעודת אבטחה בסרגיי
או על זה שהמחשב לא נכבה? -
@a0533057932 שהמחשב לא נכבה
-
אז ANYDESK מהמחשב
-
.
-
@a0533057932 זה יקח לי איזה 20 דקות כי אני באמצע לשחזר מחיצה נוספת מעוד כונן שעשיתי לו את זה...
-
מה תוכל לראות ?
חשבתי בכיוון בעיית הרשאות , כי כאמור הפקודה כן מצליחה לכבות -
מה תוכל לראות ?
חשבתי בכיוון בעיית הרשאות , כי כאמור הפקודה כן מצליחה לכבותמחיקת דרייבר החשמל
והתקנה מחדש מאתר היצרן -
@a0533057932 אמר בעזרה דחופה | מחקתי בטעות את הDATA של הssd אני אחרי שיחזור והמערכת הפעלה לא עולה:
מה תוכל לראות ?
והתקנה מחדש מאתר היצרןאיך זה נקרא?
-
@a0533057932 אמר בעזרה דחופה | מחקתי בטעות את הDATA של הssd אני אחרי שיחזור והמערכת הפעלה לא עולה:
מה תוכל לראות ?
אינני זוכר את שמו
אני הזהה אותו במנהל ההתקנים -
מה תוכל לראות ?
אינני זוכר את שמו
אני הזהה אותו במנהל ההתקנים