Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@רבנן-ברכו נראה לי שכאן יש שם איזה בעיה?
@נ-נח לא קשור, זה הדגשה של טקסט. הוא מדבר על בחירת קטע. לכאורה זו הגדרה כללית לכל אופיס - @רבנן-ברכו בתוכנות אחרות של אופיס גם נצבע בשחור?
@נ-נח לא התכוונתי לזה אלא כמו שאתה רוצה להעתיק סתם כך כמה פריטים אתה גורר את העכבר וזה מסומן לך בצבע תכלת אותו דבר בוורד כשאני מסמן עבור כל דבר שאני רוצה לערוך זה מסומן בשחור ולא בתכלת או אפור חלש כמו במצב קלאסי. מקווה שהייתי ברור...
@נגן אמר בבעיה בסימון בוורד:
@רבנן-ברכו בתוכנות אחרות של אופיס גם נצבע בשחור?
רק בוורד
@רבנן-ברכו תבדוק בקובץ>אפשרויות>ערכת נושא
@נגן למה לי אין את זה?
@נ-נח איזה גירסת אופיס יש לך? לי יש 2019
@נגן 2016
@נגן לא עזר לי אני מצרף תמונת מסך שתבין יותר טוב מה הבעיה
@נגן לי 365
@רבנן-ברכו
זה דרך חלונות ולא וורד
לא מצאתי ספציפית ב 10
https://www.google.com/search?q=change+selection+color+in+word+windows+10&safe=strict&client=ms-android-xiaomi-rev1&sxsrf=ALeKk03vtpEN1VJRx0EpyQXwXnmHFtkzxg%3A1617548845694&ei=LdZpYPjeKaSSlwSiyCM&oq=word+select+color&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAEYAjIECAAQRzIECAAQRzIECAAQRzIECAAQRzIECAAQRzIECAAQRzIECAAQRzIECAAQR1AAWABglbkBaABwAXgAgAEAiAEAkgEAmAEAyAEIwAEB&sclient=mobile-gws-wiz-serp
@אמיר אמר בבעיה בסימון בוורד:
@אמיר אז למה באקסל ופאוור פוינט זה מסמן לי באפור, ואגב לא הבנתי את ההדרכה שם זה לא רלוונטי לווינדוס 10
@אמיר https://tchumim.com/topic/10986/בעיה-בסימון-בוורד/5 תודה ל- @רחמים אבל אשמח לפתרון שהוא לא פתיחת משתמש חדש יצויין שהסרה והתקנה של אופיס לא עזרה, תודה!
נסה למחוק/להוציא את התבנית של וורד normal. dot או dotm
@אמיר לא הבנתי איך ומה לעשות
@רבנן-ברכו באופיס הישן normal.dot
ובחדשים normal.dotm
זה הקובץ שמכיל את הגדרות התבנית וורד שלך חפש אותו במחשב ותוציא אותו מהתיקה כעת פתח את וורד מחדש הוא יצור חדש נקי אם עזר טוב, אם לא תוכל להחזיר,
normal.dotm
@אמיר יש כמה כאלו אבל זה לא עזר