עזרה בביזנס פלוס 0.2
-
@זוסיא אז תלך שוב ותתלונן ותבקש שיחליפו לך נגן. ( בדרך כלל הם נותנים דגם יותר טוב ממה שיש לך עכשיו.)
אבל לפני זה תברר אצלם אם זה בעיה, או שככה הנגן אמור להיות.@אריאלל הייתי בחנות שקניתי את זה והוא אפילו לא ניסה להקשיב לנו ובלבל לנו את המוח למה הוא צודק ולמה זה בעיה ולמה רק לנו זה מפריע וכו' (ובלי קשר זה אחד שרימה אותי גם באוזניות שקניתי שהוא אמר שהם מתחברות לשתי מכשירים בו זמנית ותכל'ס לא דובים ולא יער ושהוא בדק את זה בחנות אחרי שעה הוא חיבר את האוזניות שלו לשתי מכשירים ואני יודע את זה כי הדגם שהיה כתוב במכשירים שהתחברו דגם אחר) אז ככה שאין לי אפילו למה לחזור אליו
-
@אריאלל הייתי בחנות שקניתי את זה והוא אפילו לא ניסה להקשיב לנו ובלבל לנו את המוח למה הוא צודק ולמה זה בעיה ולמה רק לנו זה מפריע וכו' (ובלי קשר זה אחד שרימה אותי גם באוזניות שקניתי שהוא אמר שהם מתחברות לשתי מכשירים בו זמנית ותכל'ס לא דובים ולא יער ושהוא בדק את זה בחנות אחרי שעה הוא חיבר את האוזניות שלו לשתי מכשירים ואני יודע את זה כי הדגם שהיה כתוב במכשירים שהתחברו דגם אחר) אז ככה שאין לי אפילו למה לחזור אליו
-
@אריאלל בנקודת שרות הוא אמר לי שהוא לא מבין בנגנים והכי הרבה שהוא יכול לעשות זה לצרוב את הגרסה מחדש ותכל'ס זה נשאר אותו דבר
-
@זוסיא או שתבקש ממנו לשלוח לחברה שיסדרו א"ז- ואם לא הם יתנו לך חדש.
או שתבקש ממנו סוג של קבלה שזה לא הסתדר וזה באמת בעיה- ולמוכר לא יהיה מה לעשות, והוא יהיה חייב להחליף לך נגן.