למה חסר לי מחשבון בתפריט?
- 
@מישהו12 אוקיי, יש לך את ה jar שלו? 
 ואיפה אני אמור להכניס אותו?@איציק-דייטש אמר בלמה חסר לי מחשבון בתפריט?: @מישהו12 אוקיי, יש לך את ה jar שלו? לא, יש בפורום @איציק-דייטש אמר בלמה חסר לי מחשבון בתפריט?: ואיפה אני אמור להכניס אותו? @אלישי נראה לי דיבר בעבר על בעיה דומה כי דחיפה שלו למיקום המקורי לא תעזור כאן 
- 
@איציק-דייטש אמר בלמה חסר לי מחשבון בתפריט?: @מישהו12 אוקיי, יש לך את ה jar שלו? לא, יש בפורום @איציק-דייטש אמר בלמה חסר לי מחשבון בתפריט?: ואיפה אני אמור להכניס אותו? @אלישי נראה לי דיבר בעבר על בעיה דומה כי דחיפה שלו למיקום המקורי לא תעזור כאן @מישהו12 אמר בלמה חסר לי מחשבון בתפריט?: @אלישי נראה לי דיבר בעבר על בעיה דומה כי דחיפה שלו למיקום המקורי לא תעזור כאן מה כן יעזור? 
- 
@מישהו12 אמר בלמה חסר לי מחשבון בתפריט?: @אלישי נראה לי דיבר בעבר על בעיה דומה כי דחיפה שלו למיקום המקורי לא תעזור כאן מה כן יעזור? 
- 
@מישהו12 אמר בלמה חסר לי מחשבון בתפריט?: @אלישי נראה לי דיבר בעבר על בעיה דומה כי דחיפה שלו למיקום המקורי לא תעזור כאן מה כן יעזור? @איציק-דייטש אתה יכול לשים את היישום בתיקייה של אוסף או משחקים (לא משנה איזה) ואז אני אוסיף לך את זה בתפריט 
- 
@איציק-דייטש אתה יכול לשים את היישום בתיקייה של אוסף או משחקים (לא משנה איזה) ואז אני אוסיף לך את זה בתפריט 
- 
@דור אתה יכול למצוא לי את המחשבון המקורי? @איציק-דייטש כן! רק רגע! יש לי אותו בפלאפון 
- 
@איציק-דייטש כן! רק רגע! יש לי אותו בפלאפון 
- 
@דור תודה, ועל הדרך אם תוכל תוסיף אותו לארגונית @איציק-דייטש בסדר 
- 
@דור תודה, ועל הדרך אם תוכל תוסיף אותו לארגונית @איציק-דייטש סליחה אבל היישום של המחשבון אצלי עם מפתח אז אם אפשר אז שמישהו ישלח פה 
- 
@איציק-דייטש סליחה אבל היישום של המחשבון אצלי עם מפתח אז אם אפשר אז שמישהו ישלח פה 
- 
@איציק-דייטש אני חושב שכן 
- 
@איציק-דייטש אני חושב שכן 
- 
@דור איפה אני מכניס את זה? @איציק-דייטש באחד מהתיקיות ביישומים - לא משנה איזה 
- 
@איציק-דייטש באחד מהתיקיות ביישומים - לא משנה איזה 
- 
@דור תודה! 
 אתה מכין לי ת'תפריט, נכון?@איציק-דייטש כן 
-