עזרה: המסך נשבר ואי אפשר לגשת לקבצים בגלל שיש קוד לפלאפון
-
@ישיביש אז תנסה לעקוף את הנעילה כמו מה ש @צדיק-תמים אמר
-
@זונדל-גרנד אמר בעזרה: המסך נשבר ואי אפשר לגשת לקבצים בגלל שיש קוד לפלאפון:
@ישיביש אז תנסה לעקוף את הנעילה כמו מה ש @צדיק-תמים אמר
הוא לא יכול. אין לו מסך.
(המדריך שהוא העלה זה רק עם מסך כי הריקברי המותאם אישית פועל רק במסך). -
@זונדל-גרנד אוקיי עכשיו אני צריך לדעת איך מאפסים את הסיסמה עם מסך שבור, כי מה שצדיק תמים אמר זה מועיל רק אם יש לי מסך
-
טוב, אז מה שיצא לי למעיישה זה שיש 3 דרכים עיקריות לפתרון.
א. אפשר לאפס סיסמה עם ריקוברי מוד אבל זה לא רלוונטי כי המסך שבור.
ב. אפשר אולי לצרוב את היוזר דאטא אבל לא ממש הבנתי איך עושים את זה וגם את זה אי אפשר לעשות זאת עם מסך שבור
ג. יש מצב לנסות עם תוכנה אבל זה רק בתנאי שזה מחשב שכבר הייתה עליו הרשאת תיקון באגים כלפי הטלפון
ולכן אני צריך ללכת למחשב שתמיד חיברתי אליו את הפלאפון ולנסות עם התוכנה שם... (וגם זה לא בטוח כי יכול להיות שבגלל שיש קוד א"א לתקן באגים)
זה מה שראיתי כאן עד עכשיו
תודה לכולם על העזרה והרעיונות. -
@זונדל-גרנד יש לך קישור מדויק??
-
-
@זונדל-גרנד טוב אני אבדוק מחר. תודה רבה רבה לילה טוב
-
לדעתי יש לי רעיון קצת הרבה הזוי.
אתה צריך חבר או מישהו שיש לו פלאפון כמו שלך. שיאפשר ניפוי באגים אצלו למחשב מסוים.( כי הטלפון דורש אח''כ הרשאה נוספת)
ואז לגבות לו את היוזר דאטא (עם תוכנה או אם סייר תומך רוט). לערוך יוזר דאטא לצריבה לך. לצרוב ולחבר למחשב שהחבר שלך אישר. וכו'
אולי @Yair יסכים לעשות לך בתשלום..אם הוא יצרוב user data של מכשיר אחר יילך לו כל הקבצים
זה דורס את הקיים -
@ישיביש יש עוד תוכנה. @משה-144 העלה אותה השבוע. שם יש המון אפשרויות. אחת מהם זה איפוס סיסמה.
@
אני רואה בתוכנה שם שכתוב שצריך לאפשר את התיקון באגים' אבל זה בשביל MTK אני לא יודע מה באנדרואיד ואין לי הרבה גיגה בשביל להוריד את זה סתם ולנסות, אולי אתה יכול לשלוח לי צילומסך שהלשונית על מצב אנדרואיד ולא MTK???
-
@דניאל-שיין
@שלמה-ו
לכן כתבתי 2 פוסטים אח''כ את מה ש @דניאל-שיין אמר.@זונדל-גרנד אמר בעזרה: המסך נשבר ואי אפשר לגשת לקבצים בגלל שיש קוד לפלאפון:
@ישיביש לא זה לא טוב כי ימחק לך הנתונים. אז תחפש בגוגל גיבוי קושחה של סמסונג (gt-777) (באנגלית) ותגבה את היוזר דאטה
..
-
@זונדל-גרנד יש לי רעין חדש!! עכשיו כבר הטלפון התאפס מרוב נסיונות והוא נפתח בלי בעיה אבל החומר נמחק, אולי באמת עכשיו אפשר לעשות שחזור לזכרון הפנימי של המכשיר???
-
@ישיביש אמר בעזרה: המסך נשבר ואי אפשר לגשת לקבצים בגלל שיש קוד לפלאפון:
רק ילמדנו רבנו איפה כתוב שאי אפשר לשחזר??
כי באיפוס נוצר מפתח הצפנה חדשה והישן הלך לעולמו