גרסה חדשה לצריבה מרחוק
-
@שלום-כהן כתבתי לך מייל, לכתובת שרשרת בשרשור זה , אבל לא ענית, אז כתבתי היום מייל לכתובת שרשומה לך בפרופיל. אשמח שאעדכן אותי. כל טוב ותודה
-
בס"ד
שלום לכולם!גירסא 1.6
עדכונים חדשים לגירסא:
KosherQinStore_1.6.mp4• עדכון מערכת גירסא 1.6:
תיקונים קטנים בחייגן, ולרמקול בשעת שיחה. הגירסא מותאמת למכשירים החדשים שיש בהם בעיה בשמיעה ברמקול.• עדכון חדש לטלגרם המסונן.
מותאם לשיאומי מקשים. עודכן לגירסא האחרונה 7.7.2. ניתן לעדכן דרך העדכוני מערכת.• חנות אפליקציות משודרגת. נוסף תיבת חיפוש לאפליקציות, ונוספו אפליקציות חדשות.
פרטים מלאים על הגירסא בפוסט למעלה.
סרטון מלא על הגירסא (עדכון 1.4):
KosherQinStore_1.4.mp4סרטון עדכון 1.5:
KosherQinStore_1.5.mp4
פרטי העדכון - כאן.סרטון עדכון 1.6 (הכי מעודכן):
KosherQinStore_1.6.mp4ניתן לצרוב מרחוק דרך מחשב ואינטרנט, אפשר ליצור איתי קשר במייל.
אשתדל לענות כשאוכל. : )
מייל: shcogames@gmail.com. -
-
שלום אני רוצה לצרוב גרסה ואני לא מקבל מענה במייל..
זה דחוף לי תודה רבה !אני חייב להודות כאן ל @שלום-כהן על השעות הארוכות שהשקיע בשבילי. למשך כמעט 4 שעות!! בתוך השעות הקטנות של הלילה היה איתי על הטלפון עם שיא הסבלנות עם שירות מכל הלב!!!
היה לנו תקלה מסויימת במכשיר עליו עשינו את הצריבה ורק כעבור כמה שעות מתישות עלינו על הבעיה.
-
@simcha33345 אכן באמת יש לו שירות אדיב במיוחד
-
@simcha33345 אמר בגרסה חדשה לצריבה מרחוק:
אני חייב להודות כאן ל @שלום-כהן על השעות הארוכות שהשקיע בשבילי. למשך כמעט 4 שעות!! בתוך השעות הקטנות של הלילה היה איתי על הטלפון עם שיא הסבלנות עם שירות מכל הלב!!!
על זה אתה משלם לו.
-
@יושב-אהלים אמר בגרסה חדשה לצריבה מרחוק:
אני חייב להודות כאן ל @שלום-כהן על השעות הארוכות שהשקיע בשבילי. למשך כמעט 4 שעות!! בתוך השעות הקטנות של הלילה היה איתי על הטלפון עם שיא הסבלנות עם שירות מכל הלב!!!
על זה אתה משלם לו.
בשביל הסכום שהוא הרויח בשעות האלו לא היה אף אחד עובד...
-
על זה אתה משלם לו.
בשביל הסכום שהוא הרויח בשעות האלו לא היה אף אחד עובד...
בטוח? אם הוא היה משאיר לקוח עם מכשיר תקול הוא היה מסתכן בתביעה..
-
@יושב-אהלים אכן. אבל אני אדגיש שוב שהשירות והסבלנות היה מעל ומעבר
-
בטוח? אם הוא היה משאיר לקוח עם מכשיר תקול הוא היה מסתכן בתביעה.
אצלי זה זה היה בצריבה של גירסא מרחוק.
הקליטה לא הייתה משהו והוא עם הרבה סבלנות
צרב עד לתוצאה המושלמת.
וכן למרות שזה העבודה בהחלט הרבה אנשים היו אומרים לך "תחזור אלי אחרי שיהיה לך קליטה טובה".