מישהו הצליח לשחרר מערכת win10 S edition מבלי להרשם ?
-
לא יודע מי מכם פגש את המערכת הזו ,
היא מגיע על מחשבים זולים ולצערי פגשתי בה כבר מס' פעמיםבפעם הראשונה באתי להתקין תוכנות וקיבלתי שגיאה שלא ניתן להתקין קבצי הפעלה אלא רק אפליקציות מהחנות של $M
ניסיתי לשחחר אותה ולא הלך, אז החלטתי לחסוך את כל הסיפור כי בלאו הכי יש לי אימג' מוכן שאני פורס יום יום על כל המחשבים ,
ולהפתעתי , למרות שפרסתי WIN10 PRO ברגע שהמערכת עלתה וזיהתה את החומרה היא הפכה את עצמה שוב ל Sניסיתי התקנה נקייה מהדיסק ולא משנה מה בחרתי ברגע שהמערכת מזהה משהו בלוח היא הופכת לגרסת S
3 שעות נלחמתי עם המערכת למרות שבכל המדריכים זה נראה פשוט לשחרר אותה בכל זאת השידרוג לא מתקדם,
ניסיתי לתת את חשבון סקייפ שלי אך המערכת טענה שלא ניתן עם חשבון קיים
בסוף נתתי את החשבון גוגל שלי ואז זה השתחרר ,
בפעם השנייה שנתקלתי במערכת הזו שוב סירב , ורק חשבון חדש שלא מוכר לו שיחרר .כעת שוב הגיע מחשב כזה וגם אם אני נותן לו סריאל חוקי , הוא מתחיל לכאורה לשדרג לגרסה רגילה ונתקע .
האם מישהו פגש / הצליח לשדרג מחשב WIN10 S ?
-
@אמיר כן הצלחתי לשחרר כמה פעמים ולבצע שידרוג לגירסת הום ע''י כניסה לחשבון מייקרוסופט ואז נכנסים לחנות ומתקינים את האפליקציה הזו (האופציה הנ''ל קיימת גם בחיבור נטפרי רק שצריך להתקין תעודה ע''י יבוא ידני שלה)
ניסיתי לחפש אופציות לשחרר בלי חיבור לאינטרנט ובלי האפליקציה ולא מצאתי מידע על כך
פעם אפילו עשיתי הקלטת תעבורה לתהליך אבל לא הגעתי למסקנות איך לשחרר ידני בלי חיבור
הסיבה שזה נשאר על s גם כשפרשת אימג מכיוון שכנראה זה מה שמזוהה לו הרשיון בביוס -
@אמיר אמר במישהו הצליח לשחרר מערכת win10 S edition מבלי להרשם ?:
הקישור מעביר אותי לאותו דף הוראות שגם המערכת שולחת אותי
איזה אפליקציה מדובר...ms-windows-store://switchwindows - הקלד בגוגל ועשה פתח - זו האפלקיציה המודברת
לעוד תמונות
https://www.windowscentral.com/surface-go-how-unlock-windows-10-s-mode