בקשה | פקודת BAT
- 
@משחזר-מידע כלומר? @שלמה123 עריכה: 
 נדמה לי שאין אפשרות בקובץ bat
 תוכל בpowershell
- 
@שלמה123 עריכה: 
 נדמה לי שאין אפשרות בקובץ bat
 תוכל בpowershell
- 
@משחזר-מידע אני לא ממש מכיר. אני יודע שזה עובד בסגנון של CMD. יש אפשרות לשמור כקובץ? @שלמה123 אמר בבקשה | פקודת BAT: אני יודע שזה עובד בסגנון של CMD מאסטומרת אתה יודע ? בכדי להפעיל פקודה מותנית כמו בקשתך אתה (הקוד) צריך להאזין לפקודות שנשלחו לביצוע כל הזמן 
 במקרה שלך, צריך לבדוק האם בוצע פתיחה של תיקיה/קובץ/תוכנה
 הדבר הזה אפשרי דרך WINAPI
 חוששני שאין אפשרות לקרא לWINAPI דרך CMD/BAT
 אך כן אפשרי דרך Powershell
- 
@שלמה123 אמר בבקשה | פקודת BAT: אני יודע שזה עובד בסגנון של CMD מאסטומרת אתה יודע ? בכדי להפעיל פקודה מותנית כמו בקשתך אתה (הקוד) צריך להאזין לפקודות שנשלחו לביצוע כל הזמן 
 במקרה שלך, צריך לבדוק האם בוצע פתיחה של תיקיה/קובץ/תוכנה
 הדבר הזה אפשרי דרך WINAPI
 חוששני שאין אפשרות לקרא לWINAPI דרך CMD/BAT
 אך כן אפשרי דרך Powershell
- 
@משחזר-מידע קיצר? מה לעשות? @שלמה123 אמר בבקשה | פקודת BAT: קיצר? מה לעשות? אולי תנסה להיות יותר ספציפי מה ברצונך לעשות 
 כי הדוגמה ששאלת הוא יותר דומה לוירוס מאשר משהו ספציפי שברצונך לעשות
 מכיוון שאם כל פעולה שייעשה במחשב המחשב יתכבה...
- 
@שלמה123 אמר בבקשה | פקודת BAT: קיצר? מה לעשות? אולי תנסה להיות יותר ספציפי מה ברצונך לעשות 
 כי הדוגמה ששאלת הוא יותר דומה לוירוס מאשר משהו ספציפי שברצונך לעשות
 מכיוון שאם כל פעולה שייעשה במחשב המחשב יתכבה...
- 
@משחזר-מידע אסביר. 
 נגיד יש לי תוכנה בשם OVERI (המצאה), עכשיו אני רוצה למצוא דרך, שברגע שאני פותח את התוכנה המסויימת הזו - המחשב נכבה.
- 
@משחזר-מידע אסביר. 
 נגיד יש לי תוכנה בשם OVERI (המצאה), עכשיו אני רוצה למצוא דרך, שברגע שאני פותח את התוכנה המסויימת הזו - המחשב נכבה.@שלמה123 אפשרי לבדוק האם משימת x פעילה אם כן שיישלח פקודת כיבוי במחשבה שניה 
 בדרך הזאת ^ יש מצב שגם בbat/cmd אפשרי
- 
@משחזר-מידע אסביר. 
 נגיד יש לי תוכנה בשם OVERI (המצאה), עכשיו אני רוצה למצוא דרך, שברגע שאני פותח את התוכנה המסויימת הזו - המחשב נכבה.
- 
@שלמה123 פשוט תקמפל לexe (עם האייקון של התוכנה) את הפקודה הזאת: shutdown /pואז תחליף את התוכנה בתוכנה שאתה הכנת @נ-נח רעיון חזק