מדריך העתקת דיסק קשיח בשלמותו | הורדה, התקנה, והעתקה | מדריך מלא
-
שלום.
במדריך שלפניכם נבצע העתקת דיסק קשיח.זו פעולה שלוקחת את הדיסק הקשיח כמו שהוא, ומעתיקה אותו לדיסק קשיח אחר.
(אם אתם משדרגים ל-ssd את כונן C ???, אתם במקום הנכון.)העתקה נעשית ע"י תוכנת מיניטול - minitool
ניתן להוריד את התוכנה מכאן.[המדריך ממש מפורט גם למי שאין לו ידע מוקדם בעניין]
ו
ו
ו
ו
ו
ו
ו
ו
ו
ו
ו
ו
ו
ו
ו
ו
לאחר מכן,
התוכנה תתחיל את פעולת ההעתקה.
לשם כך המחשב צריך לבצע כיבוי. (ההעתקה נעשית ע"י התוכנה שיושבת בלוח אם ולא בכונן c)
המחשב יציג הודעה:
ואז צריך ללחוץ על "Restart now"המתינו עד לאחר שהמחשב יפעיל עצמו מחדש. ו.. סיימנו.
-
@מטעמים אמר במדריך העתקת דיסק קשיח בשלמותו | הורדה, התקנה, והעתקה | מדריך מלא:
ההעתקה נעשית ע"י התוכנה שיושבת בלוח אם
מה מה ?
-
סליחה על הבורות. למה לא לעשות פשוט העתק+הדבק?
-
@אברך-מייבין אמר במדריך העתקת דיסק קשיח בשלמותו | הורדה, התקנה, והעתקה | מדריך מלא:
סליחה על הבורות. למה לא לעשות פשוט העתק+הדבק?
לעיתים זה עניין של זמן העתקה (כגון הרבה קבצי תמונה) ולעיתים זה להעתקת דיסק פגום, כשרוצים לעבוד על העותק בניסיון לשחזר/לתקן
-
@אברך-מייבין וגם יש דברים שלא ניתן להעתיק .. בדרך הרגילה
כמו מערכת הפעלה וכדומה -
@bbn אמר במדריך העתקת דיסק קשיח בשלמותו | הורדה, התקנה, והעתקה | מדריך מלא:
@אברך-מייבין וגם יש דברים שלא ניתן להעתיק .. בדרך הרגילה
כמו מערכת הפעלה וכדומהכלומר שע"י התוכנה הנ"ל מערכת ההפעלה מועתקת לדיסק החדש וניתן להפעילה משם?
-
@אברך-מייבין כן.. הכל ביחד כל מה שהיה במחשב כולל תוכנות קבצים וכו..
כאילו אתה מקבל בדיוק את אותו מחשב שהיה ליפני -
@מטעמים אתה הצלחת ע"י התוכנה הנ"ל להעתיק דיסק לדיסק ששניהם לא באותו גודל ולהפעיל ממנו מערכת הפעלה?
-
@A0533057932 אמר במדריך העתקת דיסק קשיח בשלמותו | הורדה, התקנה, והעתקה | מדריך מלא:
@מטעמים אתה הצלחת ע"י התוכנה הנ"ל להעתיק דיסק לדיסק ששניהם לא באותו גודל ולהפעיל ממנו מערכת הפעלה?
אכן כן.
ראיתי הרבה בפורומים שלא הצליחו, אבל אני לא נתקלתי בבעיות כלשהם.
היום העתקתי דיסק קשיח ישן של 2TB לדיסק קשיח חדש של 500GB, (כמובן ssd)
התוכן של הדיסק היה 200GB בלבד, והכל עובד חלק ללא בעיות.את הכונן הקודם ניתקתי מהמחשב, והכל עובד לי ביעילות מרבית.
-
@A0533057932 ניתן בתוכנה להעתיק מבנה שלם של דיסק ולא רק מחיצה
-
@A0533057932 אמר במדריך העתקת דיסק קשיח בשלמותו | הורדה, התקנה, והעתקה | מדריך מלא:
@שמואל ולהגדיר שיתפשט מדיסק של 300 GB לדיסק של 500?
זה לא בעיה.
אתה מעתיק ואחרי זה עם השטח שלא הוקצה אתה עושה מה שאתה רוצה.נדמה לי שאפשר תוך כדי פעולת ההעתקה לבחור את הדברים האלה
-
@A0533057932 תמיד אפשר לאחד לאחר מכן
-
@שמואל ואז יוצא שני מחיצות
ולא אחדזה מה שאני אומר, באחד משלבי העתקה אפשר לשחק אם המחיצות, או לשנות אחרי זה