בעיה | מחשב מבצע הפעלה מחדש
-
@דוד-5555 קרה לי משהו די דומה לאחרונה אחרי עדכון פשוט המחשב לא הפסיק להתרפרש והסרתי את העידכון האחרון והכל בא על מקומו בשלום
-
@שלמה-ווייס צודק. ככה זה כמעט בכל עדכון חדש לוקח זמן עד שעולים על כל הבעיות ומתקנים אותם לכן עדיף לחכות כמה שבועות לפני שמעדכנים גרסה
@נחמן-מזוז מצד שני, לפעמים העדכונים מכילים עדכוני אבטחה שנדרשים באופן דחוף.
-
@נחמן-מזוז מצד שני, לפעמים העדכונים מכילים עדכוני אבטחה שנדרשים באופן דחוף.
-
@נחמן-מזוז מדובר במחשב שלא מחובר לאינטרנט וחיברתי רק בשביל העדכונים בהתקנה ככה שאני לא יכול להוריד עדכונים חדשים אבל עם זה מה ש @שלמה-וויס אומר שצריך להסיר עדכון אז אשמח לדעת איזה כי אחרי ההסרה אני לא יוכל להחזיר..
-
@נחמן-מזוז מדובר במחשב שלא מחובר לאינטרנט וחיברתי רק בשביל העדכונים בהתקנה ככה שאני לא יכול להוריד עדכונים חדשים אבל עם זה מה ש @שלמה-וויס אומר שצריך להסיר עדכון אז אשמח לדעת איזה כי אחרי ההסרה אני לא יוכל להחזיר..
-
@דוד-5555 דבר ראשון תמיד תוכל להוריד קובץ ISO מעודכן ולהפעיל משם עדכון.
דבר שני. האם בדקת את חום המעבד? -
@דוד-5555 אם זה מחשב נייד - פשוט תניח ת'יד ותרגיש אם יש חום.
אם זה מחשב נייח - הכי טוב פשוט תפתח ותרגיש בזהירות מהחשמל!!! -
@דוד-5555 אז ייתכן שכמו ש @שלמה-ווייס ו @נחמן-מזוז הציעו - החזיר את העדכונים אחורה.
-
@דוד-5555 אז ייתכן שכמו ש @שלמה-ווייס ו @נחמן-מזוז הציעו - החזיר את העדכונים אחורה.
-
@a-y-f הבעיה שלי היא שמדובר בהתקנה חדשה של ווינדוס ועשיתי עדכון למחשב כי היו חסרים דרייברים חשובים וביחד ירדו העדכונים האחרים כך שאין לי איך לחזור לעדכון הקודם
-
@a-y-f הבעיה שלי היא שמדובר בהתקנה חדשה של ווינדוס ועשיתי עדכון למחשב כי היו חסרים דרייברים חשובים וביחד ירדו העדכונים האחרים כך שאין לי איך לחזור לעדכון הקודם
-
-
@דוד-5555
כנס ללוח הבקרה , הסר תוכנות, הסר עדכונים
תבחר את העדכון שאתה רוצה להסיר - ותסיר -
@משה-מזרחי השאלה היא באמת איזה אני רוצה להסיר..
@דוד-5555
הצעה גם ממני: תסיר את העדכון האחרון
מניסיון -
@דוד-5555
הצעה גם ממני: תסיר את העדכון האחרון
מניסיון -
@דוד-5555 קרה לי משהו די דומה לאחרונה אחרי עדכון פשוט המחשב לא הפסיק להתרפרש והסרתי את העידכון האחרון והכל בא על מקומו בשלום