בקשת עזרה | כיצד לבטל את עדכוני דפדפן כרום
-
@מטעמים אני מאמין שיש כל מיני דרכים, אבל אני מביא לך אתה הדרך שחשבתי עליה מיד.
יש תוכנה שנקראת Autoruns , שהיא אחראית על תהליכי אתחול המחשב וכן על משימות מתוזמנות שהמחשב מבצע, ושם נמצא כל העדכונים שמתעדכנים אוטומטי, ואם רוצים לבטל את המשימה אפשר למחוק אותה, או לחילופין להוריד את סימון ה - V מהמשימה וכך לא יהיה עדכון אוטומטי.
במקרה שלך אתה צריך להכנס ללשונית כמו בתמונה ולחפש את התוכנה שאתה רוצה להפסיק את העדכון, אם זה Google Chrome אז אפשר להוריד את סימון ה -V מ - 2 הקבצים שמופיעים בתמונה, וכן על זה הדרך.
להורדת התוכנה:
https://mitmachim.top/topic/15513/להורדה-autoruns-for-windows-v13-98-תוכנה-של-אתחול-למחשב
-
@מטעמים האמת שלא ניסיתי, אבל זה אמור לעבוד לפי מה שנראה לי. תכל'ס אתה ניסית את זה? זה עובד לך?
נ.ב. מה שנראה לי שהסיבה שככה זה עובד היא, שגוגל כרום מוגדר להוריד את העידכונים דרך הקובץ הספציפי הזה. ואם אתה משנה את השם של הקובץ, אז הוא לא ימצא אותו ולא יצליח לעדכן..
-
@חברים לכאורה אפשר לבטל גם ב msconfig בלשונית services
-
@יוסי-מחשבים אמר בבקשת עזרה | כיצד לבטל את עדכוני דפדפן כרום:
ב msconfig בלשונית services
אשמח להסבר למשתמש הפשוט... (כמוני ).
תודה!
עריכה: מצאתי כאן הסבר...
-
@יוסי-מחשבים אמר בבקשת עזרה | כיצד לבטל את עדכוני דפדפן כרום:
@חברים לכאורה אפשר לבטל גם ב msconfig בלשונית services
זה מה שמצאתי... (לא שיניתי עדיין כלום).
-
@יהודה-12 אמר בבקשת עזרה | כיצד לבטל את עדכוני דפדפן כרום:
אפשרות לבטל עדכוני אדג'
אפשר גם עם REVO בהסרה מאולצת להסיר את זה microsoft edge update
-
@מוטי-אורן אמר בבקשת עזרה | כיצד לבטל את עדכוני דפדפן כרום:
@מטעמים האמת שלא ניסיתי, אבל זה אמור לעבוד לפי מה שנראה לי. תכל'ס אתה ניסית את זה? זה עובד לך?
שיניתי את שם הקובץ אבל אין לי מושג האם העדכונים מושבתים, איך אני בודק את זה?
-
@kingyos אמר בבקשת עזרה | כיצד לבטל את עדכוני דפדפן כרום:
@מטעמים אני מאמין שיש כל מיני דרכים, אבל אני מביא לך אתה הדרך שחשבתי עליה מיד.
יש תוכנה שנקראת Autoruns , שהיא אחראית על תהליכי אתחול המחשב וכן על משימות מתוזמנות שהמחשב מבצע, ושם נמצא כל העדכונים שמתעדכנים אוטומטי, ואם רוצים לבטל את המשימה אפשר למחוק אותה, או לחילופין להוריד את סימון ה - V מהמשימה וכך לא יהיה עדכון אוטומטי.
במקרה שלך אתה צריך להכנס ללשונית כמו בתמונה ולחפש את התוכנה שאתה רוצה להפסיק את העדכון, אם זה Google Chrome אז אפשר להוריד את סימון ה -V מ - 2 הקבצים שמופיעים בתמונה, וכן על זה הדרך.אם מדובר במחשב עם הקפאה @מטעמים ואני לא רוצה עדכונים בכלל אני צריך להוריד את ה-V מהכל !
@KINGYOS אני צודק ?