עזרה-המרת קובץ AVI
-
יש לי מצלמות אבטחה וכשאני מגבה את ההסרטות זה מייצא אותם בקובץ AVI ולא נותן להמיר את זה לMP4 אני מנסה דרך פורמט פקטורי ולא נותן יש דרך?
-
יש לי מצלמות אבטחה וכשאני מגבה את ההסרטות זה מייצא אותם בקובץ AVI ולא נותן להמיר את זה לMP4 אני מנסה דרך פורמט פקטורי ולא נותן יש דרך?
-
@לחיל-אומר המרה נכשלה
-
@לחיל-אומר המרה נכשלה
-
@לחיל-אומר כן
מה זה אומר קידוד אחר? -
@לחיל-אומר כן
מה זה אומר קידוד אחר? -
@לחיל-אומר איפה נמצאות ההגדרות האלו?
-
@לחיל-אומר איפה נמצאות ההגדרות האלו?
-
@שיק כשאתה גורר את הסרטון לתוך התוכנה - כשהוא נותן לך לבחור למה להמיר.
תנסה גם לעדכן את הפורמט פקטורי.@לחיל-אומר באיזה אפשרות לבחור?
-
-
-
@שיק לפעמים בוידיאו במשקל גבוה פורמט פקטורי לא מסוגל להמיר וזה גם תלוי במפרט המחשב שלך
-
-
@שיק תבדוק אם התוכנה ממירה קבצים אחרים או שגם ניהיה שגיאה
לי זה היה פעם והתברר שהבעיה היתה במיקום התיקייה@yos כלומר? התוכנה טענה את הקובץ ונכשלה רק בהמרה? איך זה קשור למיקום?
-
@שיק תבדוק אם התוכנה ממירה קבצים אחרים או שגם ניהיה שגיאה
לי זה היה פעם והתברר שהבעיה היתה במיקום התיקייה -
-
@שיק לפעמים בוידיאו במשקל גבוה פורמט פקטורי לא מסוגל להמיר וזה גם תלוי במפרט המחשב שלך
-