יש איך לבטל את כל הכרטסיות שנפתחות על ידי תוספים מסויימים בכל פתיחת החשבון בדפדפן?
-
@sh774 אמר ביש איך לבטל את כל הכרטסיות שנפתחות על ידי תוספים מסויימים בכל פתיחת החשבון בדפדפן?:
@שמואל-ש
בגלל שאתה בגרסה ניידת כל פעם התוספים מותקנים מחדש זה הכל
הפיתרון להשתמש בגרסה מותקנת על כונן חיצוני
לדוגמהבכרום גם כן ניתן להפעיל גירסה ניידת והנתונים ישמרו
י להוריד את הקובץ מכאן להקליק ימני ולבחור בחילוץ לתיקייה. -
@יוסי-מחשבים אמר ביש איך לבטל את כל הכרטסיות שנפתחות על ידי תוספים מסויימים בכל פתיחת החשבון בדפדפן?:
@sh774 אמר ביש איך לבטל את כל הכרטסיות שנפתחות על ידי תוספים מסויימים בכל פתיחת החשבון בדפדפן?:
@שמואל-ש
בגלל שאתה בגרסה ניידת כל פעם התוספים מותקנים מחדש זה הכל
הפיתרון להשתמש בגרסה מותקנת על כונן חיצוני
לדוגמהבכרום גם כן ניתן להפעיל גירסה ניידת והנתונים ישמרו
י להוריד את הקובץ מכאן להקליק ימני ולבחור בחילוץ לתיקייה.לא הבנתי, אז אתה חולק על @sh774 שהבעיה היא בכרום הנייד ואתה אומר שזה לא בעיה? או שזה כן בגלל זה? ואם זה בגלל זה אז יש פיתרון?
ואגב, לגבי מה שכתבת פה,
@A0533057932 אמר בדפדפנים (כרום, פיירפוקס, אופרה) בגירסה ניידת:
יוסי-מחשבים וכל פעם להיכנס מחדש למייל?
חלק מהנקודה שאני מעוננין בנייד זה כי לא תמיד אני ליד הפלאפון שאליו נשלח האימות הכפוללא צריך כל פעם להכנס למייל מחדש
@A0533057932 אמר בדפדפנים (כרום, פיירפוקס, אופרה) בגירסה ניידת:
יוסי-מחשבים לא באותו מחשב זה זוכר אותי
(עכ"פ כל עוד שהאונקי מחובר גם עם סגרתי הוא זוכר)מה הוא כותב למעלה(בציור של המשתמש) לגבי הסנכרון?
אז כל פעם שאני מוציא את זה ומכניס במחשב אחר, הסינכרון מושהה ואני צריך לעשות כניסה חוזרת.
-
@שמואל-ש אמר ביש איך לבטל את כל הכרטסיות שנפתחות על ידי תוספים מסויימים בכל פתיחת החשבון בדפדפן?:
לא הבנתי, אז אתה חולק על @sh774 שהבעיה היא בכרום הנייד ואתה אומר שזה לא בעיה? או שזה כן בגלל זה? ואם זה בגלל זה אז יש פיתרון?
ואגב, לגבי מה שכתבת פה,הבעיה היא לא בכרום נייד, הבעיה היא באיזה סוג אתה משתמש, אני העלתי לפורום קובץ כרום שבעת ההפעלה מתווספת תיקיית נתונים במחשב ובסגירת הכרום היא נמחקת, אבל אם תחלץ את אותו קובץ לתיקייה אחרת, תיקיית הנתונים תווצר בסמוך לקובץ ההפעלה ולא תמחק בעת הסגירה, כך שאם תפתח מחדש באותו מחשב (באותה סיסמת משתמש) כל הנתונים יישמרו
-
@יוסי-מחשבים חילצתי כמו שאמרת, אבל אני משתמש בו על כרטיס SD וכל פעם במחשב אחר
-
@שמואל-ש אמר ביש איך לבטל את כל הכרטסיות שנפתחות על ידי תוספים מסויימים בכל פתיחת החשבון בדפדפן?:
@יוסי-מחשבים חילצתי כמו שאמרת, אבל אני משתמש בו על כרטיס SD וכל פעם במחשב אחר
חלק מאבטחת כרום שבמחשב אחר לא יפעלו הנתונים
-
-