איזה מכשיר חדש הולך היום
-
@צומת-דרכים גם נכון צריך לדבר על זה אם וועדת הרבנים
-
@צומת-דרכים השיאומי הכשר עם הGPS
-
ל@Yair לגבי החיפוש באנשי קשר זה לא יתרון אלא חיסרון כיון שהיום כבר בהרבה מכשירים חדשים ומתקדמים יש את החיפוש של האותיות שאתה רושם ג והוא מביא לך את כל מה שיש לו ג אבל בשיאומי הוא מביא את כל מי שיש לו ג לפי סדר שרשום באנשי קשר (זאת אומרת אם האיש קשר הראשון קוראים לה נגיד אביגיל הוא שם אותה הראשון כיון שיש לה בשם ג) ובטלפונים האחרים הוא מביא קודם את כל מי ששמו מתחיל בג' ואחרי זה את כל מי שיש לו גם בשם שלו וזה חיסון ענק
-
שאלתם האם יש מכשיר כשר טוב אז הנה הבשורה הגדולה אני לא משווק ולא מוכר שום טלפון אלא בתור עיצה טובה למי שמחפש מכשיר טוב
הטלפון הכי טוב לדעתי ולדעת רבים וטובים ששמעו לעצתי וקנו אותו ונהנים ממנו עד הרגע הזה ועד בכלל הוא המכשיר...
K35 הוא הטלפון הכי טוב ולא צריך הרבה לפרט כי רק מה שתחשבו עליו יש שם כמעט
בוא נהיה דוגרי איתכם ונפרט לכם את החסרונות שלו (ואז תראו שלגבי החסרונות הוא עדיין ההטלפון הטוב)
א' הוא גדול (עשו אותו גדול כדי שיהיה נגד מים ונגד שבירה מנפילות) ולמי שמפריע גדול זה קצת חסרון
ב' בתזכירים יש מקום ל-100 אותיות בלבד (שאגב זה יש בהרבה מאד מכשירים וחבל כי זה לא לוקח להם מקום לא ברור לי למה הם עושים את זה ככה)
ג' הוא יקר יחסית
וכרגע לא זכור לי על עוד בעיות אדרבה תגיבו אתם אבל מנסיון רב תקנו אותו ותהיו מרוצים עד הגג יותר מכל מכשיר אחר בהנאה כשרה לכולם -
מכשיר חדש שקוראים לו SAFE10 הוא דור 3 מברזל
חזק מאוד וסוללה חזקה
רמקול ושמיעה פצצה
מעבד MTK קליטה טובה מאוד
לוח עברי ולועזי
הקלטה מובנה
מצלמה +נגן+הודעות
שני סימים או סים וסים להודעות
מסך צבעוני ומקשים גדולים
רשימה שחורה ולבנה
אפשרות יבוא אנשי קשר מאנדרואיד בקובץ VCF
גיבוי אוטו' לכרטיס זיכרון
אפשרות בחירת שיר מכרטיס זיכרון
אופציה ל-3 צבעים מגיע עם מגן -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@יהושע-זופניק חוקי הפורום, כלל 3:
אין לפרסם פרסום גלוי או סמוי בשום אופן ללא אישור ההנהלה. -
@יהושע-זופניק אין לזה הכשר של ועדת הרבנים לעניני תקשורת הוותיקה, אלא של איזה וועדה חדשה של חוג מסויים
-
המכשיר הנ''ל שהזכרתי אין לי מזה שום רווח אלא אני מכיר את החנות שמוכרת זאת ולגבי ההכשר זה ההכשר של וועדת רבני קארלין הידועה
-
@יהושע-זופניק אמר באיזה מכשיר חדש הולך היום:
זה ההכשר של וועדת רבני קארלין הידועה
הידועה כמה? ככשר או כלא כשר?? עיין אשכול שלם שדנו על זה..
-
פוסט זה נמחק!