פריצת סיסמה למחשב
-
@שלמה-ו אמר בפריצת סיסמה למחשב:
@דני-רובוטי @חייים-א כל הפריצות שמתבססות על החלפת היישום של הנוחות גישה בקובץ cmd לא יעילות לגירסה האחרונה של ווינדוס 10 כי מייקרוסופט חסמו את זה וזה דורש סיסמה כדי לפעול בשורת הפקודה
לא נכון.
בדקתי לפני חודש ב20H2 ועבד. -
@amit5470 אמר בפריצת סיסמה למחשב:
@מישהו12 הכוונה שלי זה איך מלכתחילה יש לך גישה למחשב ? הפתרון היה שמחליפים את הקבצים דרך cmd באפשרויות מתקדמות (בשמור ע"י המערכת) ועכשיו זה חסום אא"כ זה מדיסק חיצוני של דיסק התקנת ווינדוס וכדו
החלפתי עם לינוקס.
-
שלום חברים!
לא עיינתי פה לעומק בנושא...
אבל רציתי לשאול איך אפשר לעשות סיסמא למחשב נייד כך שלא יוכלו לפרוץ אותה בקלות עם פקודות שעושים בשורת הפקודה או עם תוכנות על דיסק און קי ...
השאלה מה מומלץ?לעשות חשבון מקומי עם סיסמא או חשבון מיקרוסופט שלאנשים אין גישה אליו...
אשמח לדעת אם מישהו יודע מה הפיתרון הכי חזק ..
אם צריך אעשה גם סיסמא לBIOS ואחסום אופציה של אתחול דרך כונן נשלף ...
אשמח לכל פיסת מידע...
אני צריך את זה כדי שלא יבוא איזה חכמולוג ויפרוץ את זה...
פשוט זה מחשב עם וויפרי מבית נטפרי-ואיני רוצה שמשתמשים רגילים יוכלו לגשת לחשבון של האדמין...
תודה רבה לכולם!!
שבת שלום! -
@חסדי-ה כתב בפריצת סיסמה למחשב:
אם צריך אעשה גם סיסמא לBIOS ואחסום אופציה של אתחול דרך כונן נשלף ...
זאת הדרך הכי טובה
כמובן שיש מחשבים שאפשר לאפס בהם את הסיסמה הזאת אבל הסיכוי שמישהו יעשה את זה זניח מה גם שכיום בהרבה מחשבים כבר אי אפשר לאפס את זה -
@מתכנת-חובב ברוב המחשבים אפשר לאפס את הסיסמה ע"י הוצאת הבטריה של הביוס
(אבל אם כבר פותחים את המחשב אפשר גם להעביר את הכונן הפנימי למחשב אחר ושם לשחק לו עם הקבצים)
השאלה היא רק מה זה משתמשים "רגילים"?@חסדי-ה כתב בפריצת סיסמה למחשב:
שמשתמשים רגילים
-
@מוטי-זהב כתב בפריצת סיסמה למחשב:
גם במחשבים החדשים?
בכל אופן בלנובו שהם הנפוצים כיום זכור לי שאי אפשר@מוטי-זהב כתב בפריצת סיסמה למחשב:
(אבל אם כבר פותחים את המחשב אפשר גם להעביר את הכונן הפנימי למחשב אחר ושם לשחק לו עם הקבצים)
צריך הרבה כוח רצון כדי לעבוד על זה כל כך הרבה...
ובקיצור, אם כן אין לדבר סוף -
@מוטי-זהב כתב בפריצת סיסמה למחשב:
אני מודע לסטיגמה הנ״ל
אולם לא ראיתי מחשב בשנים האחרונות שזה באמת עבדלגבי שיטות של קצר בלוח יתכן והיה עובד
אבל הוצאת בטריה לבד?
לא ראיתי