פריצת סיסמה למחשב
-
@שלמה-ו בדיוק לכן אני לא עובד עם תוכנות, הגירסה הזו מתאימה, וזו לא, וגם כל טעות קטנה אתה בוחר משהו אחר וזה מאפס את הסיסמא וזה על חזור, בקיצור לאנשים פשוטים זה יכול להיות סיוט.
הדרך שכתבתי פה מיועד גם לאנשים שלא יודעים אנגלית כי יש רק פקודה אחת בלי שום סימנים / : וכדומה שצריך לדעת איפה לשים רווח וכו', בקיצור דרך להמון העם.
ובכל אופן תודה לכולם בעיקר ל@דני-רובוטי על פירוט הפקודות הנרחב, אני בודאי יעשה שימוש בחלקם. -
@חייים-א אמר בפריצת סיסמה למחשב:
אחרי בדיקה ראיתי שהיה עידכון לפני כמה חדשים (נראה לי כבר יותר מחצי שנה) שסגר את הפרצת אבטחה הזו, בצורה שאם רוצים להכנס לתפריט אתחול, צריך להירשם לחשבון מייקרוסופט שמקושר למחשב ההוא.
אז הדרך היחידה זה רק עם אונקי, שזה מעצבן, אבל עדיין לא צריך להפעיל תוכנות, אלא אונקי עם התקנה של מערכת הפעלה של ווינדוס [לא משנה איזה], ואז מגדירים בביוס אתחול מאונקי, ואז כשמתחיל לעלות, shist+f10 פותח את שורת הפקודה. הדרך הזו לא ניסיתי בעצמי, אז אין לי פרטים מדויקים עליה. חפשו בגוגל.
ושוב, הסיבה לעבוד בצורה כזו, א, ככה אפשר לפרוץ למחשב בלי להשאיר עקבות, כי בעצם לא משנים את הסיסמא, ב, לעבוד עם תוכנות לא תמיד הולך כמו שרוצים, מנסיון.כמו שכתבתי פה
-
-
@דני-רובוטי גם על זה ההערה שלי קימת שבווינדוס האחרונים זה לא יעבוד @שלמה-ווייס כבר העיר לך שם את זה
מה שכן החלפת קבצי sam דרך דיסק טכנאים תועיל בכל הגירסאות -
@דני-רובוטי להחליף דרך שם את קובץ ה sam אין בעייה אבל אחרי זה כשתבוא בממשק הנעילה להפעיל את הcmd זה ידרוש סיסמה
-
-
-
@jecky סליחה על האיחור, ימים עמוסים. הפקודה היא control userpasswords2 ואז נפתח חלון כזה:
עושים add - הוספת משתמש, בוחרים שם וסיסמא, מגדירים אותו כמנהל בחלון שנפתח אחרי זה, ואז אחרי שנכנסים למשתמש ההוא אפשר לשלוט על הסיסמא של המשתמש השני, לראות / לשנות /למחוק.
בעצם זו הדרך היחידה לפרוץ למחשב בלי להשאיר עקבות (מוחקים את המשתמש אחרי זה)אין אפשרות לראות!!!!
אם יש לך אופציה כזאת תעדכן
אפשר לשנות את הסיסמה דרך משתמש אחר אבל לא ראיתי אפשרות לצפות בסיסמה -
@דני-רובוטי אמר בפריצת סיסמה למחשב:
@jecky סליחה על האיחור, ימים עמוסים. הפקודה היא control userpasswords2 ואז נפתח חלון כזה:
עושים add - הוספת משתמש, בוחרים שם וסיסמא, מגדירים אותו כמנהל בחלון שנפתח אחרי זה, ואז אחרי שנכנסים למשתמש ההוא אפשר לשלוט על הסיסמא של המשתמש השני, לראות / לשנות /למחוק.
בעצם זו הדרך היחידה לפרוץ למחשב בלי להשאיר עקבות (מוחקים את המשתמש אחרי זה)אין אפשרות לראות!!!!
אם יש לך אופציה כזאת תעדכן
אפשר לשנות את הסיסמה דרך משתמש אחר אבל לא ראיתי אפשרות לצפות בסיסמהמשחזר מידע כבר טען שבלתי אפשרי
@KINGYOS טען לי פעם פעם שיחפש זה עדיין לא קרה הוא שהוא לא מצא -
@דני-רובוטי
ב ophcrack-livecdהיה אפשר לראות אבל לא יודע אם התעדכן בשנים האחרונות
A Windows password cracker based on rainbow tables.
-
@אמיר @פישל @קינג-קומפיוטר
אנו לא מדברים על תוכנה לראות קוד, אלא אחרי שאני בתוך המחשב במשתמש מנהל אם יש אפשרות לראות קוד של משתמשים אחרים בצורה רשמית אפילו רק משתמשים רגילים לא מנהלים -
לא מכיר כלי שעושה את זה .
אבל כשקראו לי לטפל באיזה מפעל שהעזיב טכנאי קודם הייתי צריך למצא הכל לבד ,
אז בעזרת כלים שונים כמו של NIRSOFT הצלחתי למצא דרך ססמאות של שיתוף קבצים את סיסמת האדמין של השרת ומשם כבר היה יותר קל . -
ממה שידוע לי אי אפשר לצפות בסיסמה אם לא מתוך מערכת ההפעלה עצמה אלא אם כן זו סיסמה קצרה והיא לא מכילה תווים מסוימים - שאז אפשר לגלות אותה ע"י שימוש במילונים ענקיים ששוקלים כמה ג'יגה אם לא עשרות ג'יגה
אבל אם המטרה היא לא לאפס את הסיסמה - שאת זה אפשר בקלות אלא לחדור אל המחשב ולצאת ממנו בלי להשאיר עקבות - אפשר לפתוח משתמש חדש עם הרשאות אדמין ולמחוק אותו בסוף
אם כי לפעמים נשאר עקבות גם בזה בתיקיית users ולכן צריך למחוק אותם דרך שורת הפקודה אחרי שמחקנו את המשתמש מבחוץ - בדרך שבה פתחנו אותו ואז לתקן את השארית של ה sethc ע"י הפקודה sfc /scannow