פריצת סיסמה למחשב
-
@חייים-א אמר בפריצת סיסמה למחשב:
@isashr-maman תדבר איתי בפרטי, יש לי דרך בלי שום תוכנה ושום כלום, עובד ברוב המחשבים
למה שלא תכתוב פה?
-
-
@משחזר-מידע הסיסמת מנהל
-
@elazar אמר בפריצת סיסמה למחשב:
הסיסמת מנהל
אין לי מושג מנין לך
אבל לא ענית כלום
כי גם בBIOS יש סיסמת מנהל וסיסמת משתמש -
@משחזר-מידע זה מה שהוא שאל פה הסיסמא של החשבון של המנהל
-
@משחזר-מידע אמר בפריצת סיסמה למחשב:
@elazar אמר בפריצת סיסמה למחשב:
הסיסמת מנהל
אין לי מושג מנין לך
אבל לא ענית כלום
כי גם בBIOS יש סיסמת מנהל וסיסמת משתמשיש לו גישה לחשבון רגיל
אין לו גישה למנהל -
@jecky אמר בפריצת סיסמה למחשב:
אפשר בבקשה את הפקודה שמציגה את הסיסמה אני מאד ישמח תודה
אין פקודה שמציגה את הסיסמה
יש פקודה להחליף/למחוק את הישנה -
-
@isashr-maman כבר דיברו ע"ז כאן לא?
עיינו שם ובהצלחה -
-
@jecky סליחה על האיחור, ימים עמוסים. הפקודה היא control userpasswords2 ואז נפתח חלון כזה:
עושים add - הוספת משתמש, בוחרים שם וסיסמא, מגדירים אותו כמנהל בחלון שנפתח אחרי זה, ואז אחרי שנכנסים למשתמש ההוא אפשר לשלוט על הסיסמא של המשתמש השני, לראות / לשנות /למחוק.
בעצם זו הדרך היחידה לפרוץ למחשב בלי להשאיר עקבות (מוחקים את המשתמש אחרי זה) -
אחרי בדיקה ראיתי שהיה עידכון לפני כמה חדשים (נראה לי כבר יותר מחצי שנה) שסגר את הפרצת אבטחה הזו, בצורה שאם רוצים להכנס לתפריט אתחול, צריך להירשם לחשבון מייקרוסופט שמקושר למחשב ההוא.
אז הדרך היחידה זה רק עם אונקי, שזה מעצבן, אבל עדיין לא צריך להפעיל תוכנות, אלא אונקי עם התקנה של מערכת הפעלה של ווינדוס [לא משנה איזה], ואז מגדירים בביוס אתחול מאונקי, ואז כשמתחיל לעלות, shist+f10 פותח את שורת הפקודה. הדרך הזו לא ניסיתי בעצמי, אז אין לי פרטים מדויקים עליה. חפשו בגוגל.ושוב, הסיבה לעבוד בצורה כזו, א, ככה אפשר לפרוץ למחשב בלי להשאיר עקבות, כי בעצם לא משנים את הסיסמא, ב, לעבוד עם תוכנות לא תמיד הולך כמו שרוצים, מנסיון.
-
@חייים-א אמר בפריצת סיסמה למחשב:
@jecky סליחה על האיחור, ימים עמוסים. הפקודה היא control userpasswords2 ואז נפתח חלון כזה:
עושים add - הוספת משתמש, בוחרים שם וסיסמא, מגדירים אותו כמנהל בחלון שנפתח אחרי זה, ואז אחרי שנכנסים למשתמש ההוא אפשר לשלוט על הסיסמא של המשתמש השני, לראות / לשנות /למחוק.
בעצם זו הדרך היחידה לפרוץ למחשב בלי להשאיר עקבות (מוחקים את המשתמש אחרי זה)@חייים-א הפריצה הזאת , דרך אגב יש עוד פקודה להוסיף משתמש כמנהל
net localgroup administrators /add 111
בכל אופן
צריך לדעת א. שזה לא מספיק למחוק את המשתמש סתם כי עדין יש עקבות בתיקיה משתמשים או תיקיה users שם עדין יהיה תיקיה עם השם משתמש שפתחת לכן אם באמת לא רוצים להשיאר עקבות צריך להיכנס אח"כ למשתמש השני שאנו יודעים את הסיסמא שלו כבר ולמחוק את התיקיה של אותו משתמש חדש.
ב. הכי פשוט זה להשתמש במנהל של המחשב העליון שזה עוד משתמש רק מוסתר שצריך לגלות אותו וזה ע"י פקודה
net user administrator /active:yes
ולהסתיר בחזרה זה פקודה
net user administrator /active:no
או עוד אופציה לכתוב פקודה
lusrmgr.msc
ואז נפתח חלון שבו יש אפשרות לסמן שלא יהיה מוסתר החשבון ואח"כ לעשות אותו דבר פקודה
lusrmgr.msc
ולסמן בחלון שנפתח שהיה מוסתר וכך לא צריך יותר מדאי לעבוד
בכל אופן הרעיון שלך חזק מאוד איך לראות את הסיסמא -
@דני-רובוטי @חייים-א כל הפריצות שמתבססות על החלפת היישום של הנוחות גישה בקובץ cmd לא יעילות לגירסה האחרונה של ווינדוס 10 כי מייקרוסופט חסמו את זה וזה דורש סיסמה כדי לפעול בשורת הפקודה