לא מצליח להתקין וינדוס
-
קודם כל: התקנתי כמ100 פעמים מערכות הפעלה, אז אשמח אם יתיחסו לבעיה הספציפית שאני מדבר עליה.
כשאני מנסה להעלות את הוינדוס מהדיסק אונקי
הוא אומר לי "הכנס את אמצעי האחסון ולחץ על אישור",
לוחץ על איסור וזה לא מקדם לשום מקום.
אציין שדיסק אונקי תקין
עוד אציין שהמחשב לא ביוס אלא UEFI
וכך גם הגדרתי את הדיסק אונקי
אני מנסה להבין ממה זה נובע,
אולי עדכון ביוס אמור לפותר את זה.
אולי צריך לנסות אפשרות שזה יהיה מתאים גם לביוס.
לא מבין -
@לומדעס אמר בלא מצליח להתקין וינדוס:
@חוזה-האומה תקלה ידועה לאחרונה כאן הפתרון מקווה שזה זה
לכאורה לא זה הבעיה
-
@חוזה-האומה ב"ה,
אולי העתקת עוד מערכת הפעלה לדיס אונקי? -
@a0533057932 אמר בלא מצליח להתקין וינדוס:
@לומדעס אמר בלא מצליח להתקין וינדוס:
@חוזה-האומה תקלה ידועה לאחרונה כאן הפתרון מקווה שזה זה
לכאורה לא זה הבעיה
תודה לכולם על הנסיון לעזור,
א. הבעיה היא אחרת, אני בכלל לא יכול להתחיל את ההתקנה, המחשב לא מזהה את הדיסק אונקי, למרות בביוס אני רואה אותו ומגדיר שהוא יעלה ממנו.
ב. אין לי עוד מערכת הפעלה על אותו דיסק אונקי.
אשמח לקבל סיוע ממשהו שנתקל בזה. -
@חוזה-האומה אני לא יודע אם הבעיה שלך היא כמו שלי אבל אני רציתי להתקין על טאבלט ובבוט ראיתי את האונקי אבל הווינודוס לא הצליח לעלות ממנו ואז העלתי דיסק טכנאים ולפני זה חילצתי על אונקי אחר iso ואז יצרתי כונן התקנה על הטאבלט וכך התקנתי את הווידוס הכל דרך הדיסק טכנאים אולי יעזור גם לך.
-
@חוזה-האומה לי קרה תקלה דומה, והתברר שהיה מותקן על המחשב תוכנה שחוסמת כניסה של יציאות USB גם שבביוס שה היה על מצב שמאפשר.
-
@חוזה-האומה
נסה לפרמט את הכונן -
תכלס': פתרון הבעיה
ממש לא צפוי, המחשב למרות שהיה 'דל אמצעים' דרש מערכת של 64 ביט, ואני רציתי להתקין 32 ביט.
כשניסיתי להתקין מערכת של 64 ביט הוא עבד מצוין.
ההגיון אומר שכשעושים התקנה נקייה, אין למחשב שום סיבה לשלול ממני להתקין מה שאני רוצה, ואני באמת מתפלא איך זה יכול להיות, הרי אין מערכת הפעלה מוקדמת שיכולה להתלונן שהיא מעוניינת במערכת הפעלה אחרת.
כנראה שבUEFI זה קצת שונה, או שהמערכת הפעלה שקיימת במחשב עדיין 'פעילה', למרות שאני מגדיר שהמערכת תעלה מהדיסק אונקי.
מענין,
למומחים הפתרונים.