שאלה | וידאו באיכות גרועה
-
התקנתי ווינדוס 10 על המחשב והוא עובד מצויין למעט איכות הוידאו שדי גרועה, יצויין שלפני זה המחשב היה עם ווינדוס 7 והוידאו היה מצויין השאלה היא האם שייך להתקין דרייברים מסוימים או משהו כזה כדי לפתור את הבעיה?
@דוד-5555 אמר בוידאו לא תקין:
התקנתי ווינדוס 10 על המחשב והוא עובד מצויין למעט איכות הוידאו שדי גרועה, יצויין שלפני זה המחשב היה עם ווינדוס 7 והוידאו היה מצויין השאלה היא האם שייך להתקין דרייברים מסוימים או משהו כזה כדי לפתור את הבעיה?
אולי תנסה עם נגן תומך vlc
לפתוח את הווידאו -
@דוד-5555 אמר בוידאו לא תקין:
אולי תנסה עם נגן תומך vlc
לפתוח את הווידאו -
-
@הנני-העני אני בכל מקרה לא יכול להוריד עדכונים במחשב כי הוא מנותק מאינטרנט
@דוד-5555
זה בגלל שהווינדוס 32 סיביות...
או שהאיכות (כרטיס מסך נדמה לי) לא איכותי או חדש -
@דוד-5555
או שהאיכות (כרטיס מסך נדמה לי) לא איכותי או חדש@יוסי-הגאון אמר בוידאו באיכות גרועה:
או שהאיכות (כרטיס מסך נדמה לי) לא איכותי או חדש
הוא אמר שלפני זה עבד לו טוב
-
@דוד-5555
או שהאיכות (כרטיס מסך נדמה לי) לא איכותי או חדש -
@יוסי-הגאון זה 64 סיבייות
@דוד-5555
מוזר מאוד
כי כל אלה קרו לי ב32 סיביות... -
@דוד-5555 תכתוב בחיפוש בהתחל "איכות וידאו של לכידת משחק" ותיכנס ותירד עד למטה תבדוק אם מוגדר שם איכות גבוהה ואם זה על המומלץ
-
@דוד-5555 יכול להיות שהרזלוציה של המסך לא מוגדרת נכון תיכנס להגדרות> מערכת>צג וברזלוציה תבדוק אם האופציה שנבחרה היא המומלצת עבור המחשב שלך תשחק שם ותבדוק
-
@דוד-5555 יכול להיות שהרזלוציה של המסך לא מוגדרת נכון תיכנס להגדרות> מערכת>צג וברזלוציה תבדוק אם האופציה שנבחרה היא המומלצת עבור המחשב שלך תשחק שם ותבדוק
-
@קינג-קומפיוטר זה על המומלץ לשינוי לא עזר
@דוד-5555 עדכנת דרייברים לאחר ההתקנה?
-
@דוד-5555 עדכנת דרייברים לאחר ההתקנה?
-
@קינג-קומפיוטר לא, איזה צריך?
@דוד-5555 רוב הסיכויים שזה הבעיה איזה חברה המחשב שלך?
-
@דוד-5555 רוב הסיכויים שזה הבעיה איזה חברה המחשב שלך?
-
@קינג-קומפיוטר אינטל
@דוד-5555 יש לך דגם?
-
@דוד-5555 יש לך דגם?
-
@קינג-קומפיוטר dg33bu
@דוד-5555 Intel-Driver-and-Support-Assistant-Installer.exe תוריד את התוכנה הזו היא מהאתר הרשמי של אינטל והיא מזהה את הדגם של המחשב ואת כל החלקים שמותקנים בו לאחר ההתקנה ייפתח לך הדפדפן לאתר של אינטל ותבדוק אם מופיע לך דרייברים להורדה
זה מה שמופיע אצלי בגלל שהכל כבר עודכן מהאתר הרשמי של לנובו