מערכת אנדרואיד למחשב (אמולטור) סקר
-
@יוסי-הגאון אמר במערכת אנדרואיד למחשב (אמולטור) סקר:
@1divid אמר במערכת אנדרואיד למחשב (אמולטור) סקר:
memuplay
בעברית מלאה, והכי מומלץ
מה זה שלושת האחרונים?
תודה רבה.תאמת לא כזה מכיר אבל
אולי יש כאלה שמשתמשת בזה אז רשמתי -
בעברית מלאה, והכי מומלץ
רציתי לנסות אותה
רק הבנתי שהיא מתקינה לך AVEST בלי בחירה
אין אפשרות לבטל את זה? -
@יוסי-הגאון היא מתקינה אנטי וירוס AVEST
-
בכלל לא נראה לי!
ככה אמרו לי
@שלמה-ווייס אולי יודע? -
@bbn התקנתי את ממופלייר ולא התקינה לי שום אנטיווירוס, ואגב זה האימולטור היחיד שעובד על מחשב הנסיעות שלי עם מפרט ממש מסכן של מעבד 2 ליבות 1.10 ו4 גיגה ראם... ועובד לי ממש חלק חוץ מהבעיה שזה בסינית ולא הסתדרתי עם הגדרות השפה אבל זה לא מפריע לי כי אני צריך אותו רק לאפליקציה של ספרים דיגיטליים
-
@שלמה-ווייס אמר במערכת אנדרואיד למחשב (אמולטור) סקר:
חוץ מהבעיה שזה בסינית
אפשר לשנות דרך האנדרואיד לעברית, לא?!
-
@bbn התקנתי את ממופלייר ולא התקינה לי שום אנטיווירוס, ואגב זה האימולטור היחיד שעובד על מחשב הנסיעות שלי עם מפרט ממש מסכן של מעבד 2 ליבות 1.10 ו4 גיגה ראם... ועובד לי ממש חלק חוץ מהבעיה שזה בסינית ולא הסתדרתי עם הגדרות השפה אבל זה לא מפריע לי כי אני צריך אותו רק לאפליקציה של ספרים דיגיטליים
זה לא בעברית?
-
@יוסי-הגאון שם מופיע לי שזה אנגלית ולמעשה זה עדיין סינית עברית לא ניסיתי
-
@שלמה-ווייס @bbn אני התקנתי ממו פליי בכמה מחשבים והוא תמיד התקין לי אנטי וירוס אווסט. לדעתי הוא (ממו פליי) הכי קל והכי נח וכמובן עברית מלאה..
-
@מה-הבעיה אמר במערכת אנדרואיד למחשב (אמולטור) סקר:
@שלמה-ווייס @bbn אני התקנתי ממו פליי בכמה מחשבים והוא תמיד התקין לי אנטי וירוס אווסט. לדעתי הוא (ממו פליי) הכי קל והכי נח וכמובן עברית מלאה..
אין איזה דרך לעקוף את זה?
-
@bbn מה הבעיה להסיר עם מסיר שלהם במצב בטוח? אגב, לי זה לא התקין, והורדתי את זה מקישור של @יוסי-מחשבים שהביא באיזשהו מקום
-
@מה-הבעיה אמר במערכת אנדרואיד למחשב (אמולטור) סקר:
תוכל לעלות לפה קישור לתוכנה?
-
-
@1divid https://send.magicode.me/send-file/file/01a758d12183d4b9ec6ca834af7a500b2c961619/download
זה מה שאתה הורדתה?
תוכל לעלות את זה לדרייב(בשביל שלא ימחק)
תודה!