בנוגע לביט - קבלת תשלום באתר שלי - אשלם עמלה?
-
@לוי-יצחק אמר בבנוגע לביט - קבלת תשלום באתר שלי - אשלם עמלה?:
@דוכי אמר בבנוגע לביט - קבלת תשלום באתר שלי - אשלם עמלה?:
@לוי-יצחק אם התוסף מוכר כמכיל וירוס, חוסמים אותו גם באתר התוספים הרשמי של וורדפרס.
נכון, אבל לוקח זמן עד שעולים עליו.
אלא אם כן מישהו מדווח.
-
טוב, התקנתי את האפליקציה, והיא עובדת בנתיים כמו שצריך. אחרי התשלום מופיע לך בהזמנה שבוצע תשלום ביט ועליך לאשרו.
רק הבעיה שמשום מה הוא לא מעביר את הקונה אוטומטית לאפליקציה, אלא רק כותב את המספר טל' שאליו תפנה את תשלום הביט.
[למעשה אין לי סמארטפון ב"ה, כך שאיני יודע אם באתרים אחרים זה מפנה אוטומטית לאפליקציה, רק שכך אני חושב שזה אמור להיות ע"פ הגיון]. -
@יושב-אהלים אמר בבנוגע לביט - קבלת תשלום באתר שלי - אשלם עמלה?:
@דוכי אני יבדוק לך. תשלח קישור לאתר ואני יבדוק עם זה עובר לאפליקציה.
לך זה ברור נותן רק את הטלפון כי אתה ממחשב ואין לו לאן להפנותתודה, נתתי כעת למישהו לבדוק לי, אעדכן.
-
רק הבעיה שמשום מה הוא לא מעביר את הקונה אוטומטית לאפליקציה, אלא רק כותב את המספר טל' שאליו תפנה את תשלום הביט
כפי שניתן להבין מהתיאור של התוסף זה מה שהוא אמור לעשות בדיוק מהסיבה הוא לא מבוסס על API רשמי של BIT
הוא פשוט רק שולח הודעה ללקוח לאיפה להעביר את הכסף ואיזה מס' הזמנה לציין בהערות וכו'
אין שום סנכרון בין הביט לחנות...@דוכי אמר בבנוגע לביט - קבלת תשלום באתר שלי - אשלם עמלה?:
@דוכי אני חושב שכבר מישהו העיר להם על הענין הזה, אפשר לראות כאן:
https://wordpress.org/support/topic/bit-button/אין מה להעיר להם
כמו שכבר ציינתי אין להם אפשרות לעשות את זה רק עם API רשמי...כמובן שמהסיבה הנ"ל זה קצת חסר תועלת
וכמובן שתצטרך אפליקציה בשביל לקבל את התשלומים -
@avi12 אמר בבנוגע לביט - קבלת תשלום באתר שלי - אשלם עמלה?:
רק הבעיה שמשום מה הוא לא מעביר את הקונה אוטומטית לאפליקציה, אלא רק כותב את המספר טל' שאליו תפנה את תשלום הביט
....
כמובן שמהסיבה הנ"ל זה קצת חסר תועלת
וכמובן שתצטרך אפליקציה בשביל לקבל את התשלומיםאני לא חושב שזה חסר תועלת, כיון שכל מי שמתעסק עם ביט יודע איך נכנסים לאפליקציה ואיך רושמים מספר טלפון.
מה שאני רק חושב - האם סתם כך לא ניתן לעשות באתר אצלי כפתור קישור לאפליקציה? גם אם זה יכתוב את המספר של העסק בתוך האפליקציה של הלקוח.
-
אני לא חושב שזה חסר תועלת, כיון שכל מי שמתעסק עם ביט יודע איך נכנסים לאפליקציה ואיך רושמים מספר טלפון.
כשאין סנכרון רשמי בין העסקה לאפליקציה יש חוסר אמון של הלקוח כיון שהוא מעביר כסף בלי משהו ביד שיוכל לטעון שלא קיבל תמורה...
-
אני לא חושב שזה חסר תועלת, כיון שכל מי שמתעסק עם ביט יודע איך נכנסים לאפליקציה ואיך רושמים מספר טלפון.
כשאין סנכרון רשמי בין העסקה לאפליקציה יש חוסר אמון של הלקוח כיון שהוא מעביר כסף בלי משהו ביד שיוכל לטעון שלא קיבל תמורה...
כך תוכל גם לומר ביחס להעברה לחשבון בנק, או לפייפל.
אלא מה, שהלקוח סומך על זה שיש כאן מספר מטעם האתר, ואין לאתר ענין לרמות אותו, וגם אם כן - הוא יוכל לתבוע לבטל את העסקה. -
כך תוכל גם לומר ביחס להעברה לחשבון בנק,
נכון לחלוטין, מי שמבקש תשלום באמצעות העברה בנקאית זה חשוד לחלוטין,
לא הרבה אנשים ישלמו באמצעות העברה בנקאית רק בהכרות אישיתאו לפייפל.
פייפל מאפשרת תשלום שמקושר לקנייה באמצעות הטמעה באתר עם API שלהם ולכן התשלום מקושר לקנייה ומובטח על ידם
דרך אגב מנכ"ל פועלים הכריז שהם הולכים לפרסם את הAPI שלהם בקרוב, מה שיאפשר לפתח תוסף תקין..
שווה לעקוב אם זה חשוב לך... -
כך תוכל גם לומר ביחס להעברה לחשבון בנק,
נכון לחלוטין, מי שמבקש תשלום באמצעות העברה בנקאית זה חשוד לחלוטין,
לא הרבה אנשים ישלמו באמצעות העברה בנקאית רק בהכרות אישיתאו לפייפל.
פייפל מאפשרת תשלום שמקושר לקנייה באמצעות הטמעה באתר עם API שלהם ולכן התשלום מקושר לקנייה ומובטח על ידם
דרך אגב מנכ"ל פועלים הכריז שהם הולכים לפרסם את הAPI שלהם בקרוב, מה שיאפשר לפתח תוסף תקין..
שווה לעקוב אם זה חשוב לך...אכן אעקוב, אני בכל אופן מאמין שכשזה יקרה, התוסף יעודכן ע"י מי שיצר אותו.
-
זה פורסם לפני 7 חודשים ועוד לא קרא כלום
-
@יושב-אהלים אמר בבנוגע לביט - קבלת תשלום באתר שלי - אשלם עמלה?:
זה פורסם לפני 7 חודשים ועוד לא קרא כלום
צודק, גם אני שמתי לב לזה, וכבר שלחתי לכותב הפוסט שאלה האם ידוע לו משהו בענין...
-