נוקיה 215 של הוועדה בעייתי
-
@יהודה-12 אמר בנוקיה 215 של הוועדה בעייתי:
@מישהו12 הקליטה שלו והשמע טובים ?
עיקר הבעיה של ה 3310 לענ"ד היא הקליטה.
אני מבין מדבריך שהממשק שלו גם יותר נחא) אני מכיר את ה225 שזה מאוד דומה, לא את ה215 עצמו (זה אותה מערכת הפעלה)
ב) לא את הכשר
ג) קליטה די טובה@רמיזא אמר בנוקיה 215 של הוועדה בעייתי:
שמעתי (לא מידיעה) שיש לו תדרים רק של דור 2 ודור 4, אין לו תדרים של דור 3 שזה הכי קריטי, לכן אנו לא מחזיקים את המכשיר בחנות.
ל225 יש גם 3.
-
מה ההבדל בין HSPA ל UMTS מבחינת הקליטה הנפוצה בדור 3
לא אמור להיות הבדל לכאורה לחרדים.
כאן כתוב שהם תומכים בדור 4 אך לא בדור 3
זה נראה פשוט טעות.. כתוב בכל מקום אחר שיש בזה 3G
https://www.nokia.com/phones/en_int/nokia-215-4g
אתה רוצה שאני יעשה חיפוש? -
@רמיזא אמר בנוקיה 215 של הוועדה בעייתי:
@chv אני לא מתווכח, אבל לפי מה שהבנתי יש לזה את אותם תדרים כמו שיש לנוקיה 3310 שזה כידוע לכולנו מכשיר דפוק מבחינת קליטה (תדרים) שהוא לא מכוסה בתדרים המתאימים לארצינו, ומבחינת ממשק הוא גם לא נוח לרוב האנשים.
ה225 אחלה טלפון.
ה215 אמור להיות אותו דגם בלי מצלמה -
@chv אני לא מתווכח, אבל לפי מה שהבנתי יש לזה את אותם תדרים כמו שיש לנוקיה 3310 שזה כידוע לכולנו מכשיר דפוק מבחינת קליטה (תדרים) שהוא לא מכוסה בתדרים המתאימים לארצינו, ומבחינת ממשק הוא גם לא נוח לרוב האנשים.
אה, לא יודע. (אפילו שדווקא מבחינה של תדרים - ממה שכתוב במפרט יש לו תדרים בסדר לדור 3 פה. כתוב שיש לו בדור 3 את B1 ואת B5 (או אם תרצה במה"צ זה 2100 ו-850) וזה התדרים של דור 3 כאן בדיוק... (סלקום\פלאפון) אולי פרטנר קצת דפוק (הם מבוססים בעיקר על B8 - 900 וזה לא עובד כאן. אבל גם להם יש 2100 - B1) עריכה טעות, במקור כתוב שיש גם 900 - B8
אישית אני חושב שמאז ה-C2 לא היה כמוהו ואחריו לא יהיה כן.. (עריכה - לא היה כמו ה-C2. שלא תבין לא נכון)
-
@chv אמר בנוקיה 215 של הוועדה בעייתי:
אה, לא יודע. (אפילו שדווקא מבחינה של תדרים - ממה שכתוב במפרט יש לו תדרים בסדר לדור 3 פה. כתוב שיש לו בדור 3 את B1 ואת B5 (או אם תרצה במה"צ זה 2100 ו-850) וזה התדרים של דור 3 כאן בדיוק... (סלקום\פלאפון) אולי פרטנר קצת דפוק (הם מבוססים בעיקר על B8 - 900 וזה לא עובד כאן. אבל גם להם יש 2100 - B1)
אישית אני חושב שמאז ה-C2 לא היה כמוהו ואחריו לא יהיה כן.. (עריכה - לא היה כמו ה-C2. שלא תבין לא נכון)
אז למי שבפרטנר יהיה בעיה בקליטה?
-
@יאיר-32 אמר בנוקיה 215 של הוועדה בעייתי:
@googie אמר בנוקיה 215 של הוועדה בעייתי:
אין שם עוד רקעים חוץ ממסך שחור ובאמצע סמל תקוע (אפשר להכניס?)
זה באמת רק עם רקע 1?