הדפדפן של כרום נהיה לי שחור כמצורף בתמונה יש למישהו מושג איך משנים את זה?
-
@nissan אמר בהדפדפן של כרום נהיה לי שחור כמצורף בתמונה יש למישהו מושג איך משנים את זה?:

הפעלת מצב כהה ?
-
@nissan אמר בהדפדפן של כרום נהיה לי שחור כמצורף בתמונה יש למישהו מושג איך משנים את זה?:
@צבי-מחשבים
איפה מפעילים/מכבים את זה?ישנם 2 אפשריות, או דרך הגדרות מחשב, כמו שהסביר @bbn.
או דרך מצב כהה בהגדרות כרום. -
@צבי-מחשבים
איפה מפעילים/מכבים את זה?ישנם 2 אפשריות, או דרך הגדרות מחשב, כמו שהסביר @bbn.
או דרך מצב כהה בהגדרות כרום.@צבי-מחשבים אמר בהדפדפן של כרום נהיה לי שחור כמצורף בתמונה יש למישהו מושג איך משנים את זה?:
או דרך מצב כהה בהגדרות כרום.
עכשיו אני רואה שזה בכל המחשב ולא רק בכרום
-
@צבי-מחשבים אמר בהדפדפן של כרום נהיה לי שחור כמצורף בתמונה יש למישהו מושג איך משנים את זה?:
@חברים אמר בהדפדפן של כרום נהיה לי שחור כמצורף בתמונה יש למישהו מושג איך משנים את זה?:
@צבי-מחשבים אמר בהדפדפן של כרום נהיה לי שחור כמצורף בתמונה יש למישהו מושג איך משנים את זה?:
אכן , רק בהגדרות.
תודה על ההבהרה = @חברים ! -
@nissan יש שתי דברים שיכולים לגרום לכל המחשב להיות עם גוון שחור
או הגדרות>נוחות גישה
ואז בצד ימין מסנני צבע שזה אמור להיות כבוי
או חדות גבוה שזה אפשרות אחת מתחת למססני צבע שזה גם צריך להיות כבוי -
פוסט זה נמחק!
-
@nissan זה לא האפליקציה של וואטסאפ ווב? איך זה הפך לתרלה בדפדפן כרום
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות