בעיה בפתיחת היברובוקס
-
@יואל אצלי עובד רגיל, תנסה עם גלישה בסתר או דפדפן אחר
זה הבעיה:בעת ביקור באתר המוגן על ידי Cloudflare, שגיאה 1020 "גישה נדחתה (שגיאה: 1020)" מציינת שהפרת כלל חומת אש. כאשר זה קורה, תראה את השגיאה "גישה נדחתה (שגיאה: 1020)" והבקשה שלך נחסמה על ידי כלל חומת האש המבוססת על פילטר באתר. אם אתה הבעלים של האתר, תוכל למצוא את הבקשות שנחסמו על ידי חומת האש בדף חומת האש בתפריט אירועים. ולכן המלצתי על שימוש דרך גלישה בסתר.
פחות או יותר, רק בעל האתר יכול לסדר את זה על ידי הגדרה אחרת לחומת האש, או לאשר משתשמים שהפרו את חומת האש באופן ידני להיכנס לאתר
אם בכל אופן אתה רוצה להיכנס מהדפדפן שלך תנקה Cookie ואחרת כך תבדוק בהגדרות הדפדפן עם Cookie מופעל, ואם לא - תפעיל אותו -
@יושב-אהלים אמר בבעיה בפתיחת היברובוקס:
@יואל אצלי עובד רגיל, תנסה עם גלישה בסתר או דפדפן אחר
זה הבעיה:בעת ביקור באתר המוגן על ידי Cloudflare, שגיאה 1020 "גישה נדחתה (שגיאה: 1020)" מציינת שהפרת כלל חומת אש. כאשר זה קורה, תראה את השגיאה "גישה נדחתה (שגיאה: 1020)" והבקשה שלך נחסמה על ידי כלל חומת האש המבוססת על פילטר באתר. אם אתה הבעלים של האתר, תוכל למצוא את הבקשות שנחסמו על ידי חומת האש בדף חומת האש בתפריט אירועים. ולכן המלצתי על שימוש דרך גלישה בסתר.
פחות או יותר, רק בעל האתר יכול לסדר את זה על ידי הגדרה אחרת לחומת האש, או לאשר משתשמים שהפרו את חומת האש באופן ידני להיכנס לאתר
אם בכל אופן אתה רוצה להיכנס מהדפדפן שלך תנקה Cookie ואחרת כך תבדוק בהגדרות הדפדפן עם Cookie מופעל, ואם לא - תפעיל אותוזה לא עזר
אבל האנטי וירוס מתריע לי מדי פעם שהכתובת IP שלי גלויה, זה יכול להיות קשור? -
@יואל אמר בבעיה בפתיחת היברובוקס:
אבל האנטי וירוס מתריע לי מדי פעם שהכתובת IP שלי גלויה, זה יכול להיות קשור?
@יואל לא. בטח יש לך אווסט או AVG הם סתם רוצים שתשדרג למנוי בתשלום.
ניסת למחוק קוקיז לבדוק שקוקיז פעיל או לעשות גלישה בסתר או דפדפן אחר? -
@יושב-אהלים אמר בבעיה בפתיחת היברובוקס:
@יואל אמר בבעיה בפתיחת היברובוקס:
אבל האנטי וירוס מתריע לי מדי פעם שהכתובת IP שלי גלויה, זה יכול להיות קשור?
@יואל לא. בטח יש לך אווסט או AVG הם סתם רוצים שתשדרג למנוי בתשלום.
ניסת למחוק קוקיז לבדוק שקוקיז פעיל או לעשות גלישה בסתר או דפדפן אחר?ניסיתי את כל האופציות האלה ושום דבר לא עוזר.
יש אופציה נוספת? -
@bbn אמר בבעיה בפתיחת היברובוקס:
@יואל תראה אפילו שמואל כתב את זה פה לתקלה כמו שלך
https://mitmachim.top/post/51056
משמע שזה חסימה של השרת של האתר עצמו ולא משהו שקשור למחשב
אתה כנראה צריך איך שהוא ליפנות לבעלי האתר עצמויש לך מושג איך אני יכול לפנות להיברבוקס?
-
@יואל כן. כאן תוכל למלאות טופס פניה https://data.hebrewbooks.org/forms/feedbackform.html
וזה המייל שלהם oldhebrewbooks@gmail.com