יש "cmd" לc2?
-
בקיצור, @בעזרת-ה אני מאוד אופתע לגלות שזה עובד לך.אשמח לקבל צילומי מסך.
אני יודע שעד 2019 היו קומבינות, למרות שרשמית הפסיק איפשהוא ב2018, אבל זהו זה, זה נגמר
https://nokiamob.net/2018/12/30/whatsapp-for-s40-nokia-devices-will-stop-working-in-2019/ -
@מישהו12 !אני מנסה לגרור את התמונה וזה לא הולך כ"כ זה אומר ככה" ההרשאות שלך אינם מספיקות לביצוע הפעולה מה עושים?
-
@בעזרת-ה
send.magicode.me
אחרי שהתמונה תסיים לעלות, תקבל קישור-ותביא לי אותו -
-
-
@יוסי-הגאון תתפלא אבל כן יש ווצאפ פשוט צריך להוריד את זה מהנוקיה עצמה ולא להעביר את זה מהמחשב...
סירטונים ביוטיוב- תלוי כי הפורמט של נוקיה תומך ב3gp ובmp3 אז אני יכול לשמוע משם שירים וכו אבל אי אפשר לראות... -
@בעזרת-ה אמר ביש "cmd" לc2?:
סירטונים ביוטיוב- תלוי כי הפורמט של נוקיה תומך ב3gp ובmp3 אז אני יכול לשמוע משם שירים וכו אבל אי אפשר לראות...
תומך גם בMP4 רק ברזלוצווית מאוד מסויימות
@מישהו12
נוקיה C5 למשל תומך בפורמט של 360P
ו 420P -
@יוסי-הגאון תתפלא אבל נוקיה לא מפסיקה להפתיע אותי ממה שהיא מסוגלת ... יש לי שם ווצאפ(עובד!) סקייפ וכו
@יוסי-הגאון תתפלא אבל נוקיה לא מפסיקה להפתיע אותי ממה שהיא מסוגלת ... יש לי שם ווצאפ(עובד!) סקייפ וכו
ווצאפ ? בנוקיה ? C2 ? מערכת הפעלה מבוססת סימביאן ?
-
ווצאפ ? בנוקיה ? C2 ? מערכת הפעלה מבוססת סימביאן ?
-
@צבי-מחשבים אמר ביש "cmd" לc2?:
מערכת הפעלה מבוססת סימביאן ?
C2 הוא לא מבוסס Symbian, הוא הרבה יותר טיפש מזה.
@מישהו12 אמר ביש "cmd" לc2?:
@צבי-מחשבים אמר ביש "cmd" לc2?:
מערכת הפעלה מבוססת סימביאן ?
C2 הוא לא מבוסס Symbian, הוא הרבה יותר טיפש מזה.
בוודאי - שאלתי הייתה אם זה נוקיה C2, או מכשיר אחר מבוסס מערכת הפעלה סימביאן .
ללא קשר, אין דרך בנוקיה C2 להפעיל ווצאפ, אחרי אין ספור של נסיונות .
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות