עזרה! אין לי בלוטוס ב C2
-
יש לי נוקיה C2 כשר אורגינל והבלוטוס בכלל לא מופיע לי בתפריט. מה עושים?
-
@יעקב-אליעזר יש לך כניסה לכרטיס או שזה חסום לך
-
@מוטי-ברנד
חסום -
-
@שלמה-ווייס
אני איןלי שום שירים בפנים. -
@יעקב-אליעזר ואם?
-
@שלמה-ווייס
כתוב שם להפעיל שיר ואז לדפדף לבלוטוס. אבל אני אין לי -
@יעקב-אליעזר אין לך רינגטורים בטלפון? אין לך הקלטות?
-
@שלמה-ווייס
כן יש לי זה אותו דבר? -
@יעקב-אליעזר ברור
-
@שלמה-ווייס
אוקיי. תודה עכשיו אולי תסביר לי איך אני שומר את זה לנגן? [זה מה שכתוב לעשות- לא הבנתי] -
@יעקב-אליעזר לא יודע במה אתה מסתבך, תפתח איש קשר תוסיף כתובת אינטרנט RTSP:// תיכנס אליוויופעל הנגן
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה! אין לי בלוטוס ב C2:
תיכנס אליוויופעל הנגן
לא הבנתי. מצטער. מה אתה מתכוין להיכנס ולהפעיל את הנגן? איך עושים את זה?
-
@יעקב-אליעזר פשוט מאד לוחץ על הכתובת הזאת וזה מוביל לנגן מה כ"כ מסובך?
-
@שלמה-ווייס אני מוסיף כתובת אתר הוא את זה RTSP://
-
@יעקב-אליעזר אתה נכנס לכל איש קשר שאתה רוצה לוחץ על הוספת פרטים > אינטרנט > כתובת אתר ואז מוחק מה שכתוב וכותב כמו בתמונה שומר נכנס לזה שוב ולוחץ על זה ואז אתה מגיע לנגן בהצלחה
ואז
-
@יעקב-אליעזר ומיד כשהבלוטוס נדלק לפי מה שנכתב פה תלחץ כמה פעמים על הכפתור האדום, ואז זה יהיה גלוי ואז תשלח את היישום שאביא למכשיר דרך פלאפון/מחשב אחר
@שמואל-ש אמר בעזרה! איך עושים בנוקיה סי 2 בבלוטוס גלוי לכל???:@נחמ ואחרי שאתה עושה כמו שידידינו ר' @שלמה-ווייס כתב לך, שלח למכשיר את היישום שמובא פה ע"י @משה-144 וככה תוכל כל הזמן להסתיר ולבטל הסתרה!
-
@elazar אמר בעזרה! אין לי בלוטוס ב C2:
אתה נכנס לכל איש קשר שאתה רוצה לוחץ על הוספת פרטים > אינטרנט > כתובת אתר ואז מוחק מה שכתוב וכותב כמו בתמונה שומר נכנס לזה שוב ולוחץ על זה ואז אתה מגיע לנגן בהצלחה
קודם כל תודה על ההדרכה. עכשיו אסביר לך כשאני עושה הוספת כתובת אינטרנט הוא לא מביא לי את מה שמצולם הוא מביא משהו אחר אבל דומה. לא משנה שיניתי את זה ידני ואכן עברתי לנגן מדיה אבל משם אני לא מצליח להפעיל שיר?
-
@יעקב-אליעזר אמר בעזרה! אין לי בלוטוס ב C2:
@elazar אמר בעזרה! אין לי בלוטוס ב C2:
אתה נכנס לכל איש קשר שאתה רוצה לוחץ על הוספת פרטים > אינטרנט > כתובת אתר ואז מוחק מה שכתוב וכותב כמו בתמונה שומר נכנס לזה שוב ולוחץ על זה ואז אתה מגיע לנגן בהצלחה
קודם כל תודה על ההדרכה. עכשיו אסביר לך כשאני עושה הוספת כתובת אינטרנט הוא לא מביא לי את מה שמצולם הוא מביא משהו אחר אבל דומה. לא משנה שיניתי את זה ידני ואכן עברתי לנגן מדיה אבל משם אני לא מצליח להפעיל שיר?
מה הוא כותב לך?
"בדקו הגדרות חיבור" ? -