עזרה! אין לי בלוטוס ב C2
-
@elazar אמר בעזרה! אין לי בלוטוס ב C2:
אתה נכנס לכל איש קשר שאתה רוצה לוחץ על הוספת פרטים > אינטרנט > כתובת אתר ואז מוחק מה שכתוב וכותב כמו בתמונה שומר נכנס לזה שוב ולוחץ על זה ואז אתה מגיע לנגן בהצלחה
קודם כל תודה על ההדרכה. עכשיו אסביר לך כשאני עושה הוספת כתובת אינטרנט הוא לא מביא לי את מה שמצולם הוא מביא משהו אחר אבל דומה. לא משנה שיניתי את זה ידני ואכן עברתי לנגן מדיה אבל משם אני לא מצליח להפעיל שיר?
-
@יעקב-אליעזר אמר בעזרה! אין לי בלוטוס ב C2:
@elazar אמר בעזרה! אין לי בלוטוס ב C2:
אתה נכנס לכל איש קשר שאתה רוצה לוחץ על הוספת פרטים > אינטרנט > כתובת אתר ואז מוחק מה שכתוב וכותב כמו בתמונה שומר נכנס לזה שוב ולוחץ על זה ואז אתה מגיע לנגן בהצלחה
קודם כל תודה על ההדרכה. עכשיו אסביר לך כשאני עושה הוספת כתובת אינטרנט הוא לא מביא לי את מה שמצולם הוא מביא משהו אחר אבל דומה. לא משנה שיניתי את זה ידני ואכן עברתי לנגן מדיה אבל משם אני לא מצליח להפעיל שיר?
מה הוא כותב לך?
"בדקו הגדרות חיבור" ? -
-
@יעקב-אליעזר תנסה באפשריות לעבור לתפריט מדיה ודרך שם לפתוח שיר ואז באפשריות ללחוץ על "דרך בלוטוס" ואז לצאת מיד כמו שכתו לך לפני כן
-
@יעקב-אליעזר לא הגיע לך עם הפלאפון רינגטונים?
-
@יעקב-אליעזר אחרי שפתחת את הקישור תלחץ עבור לנגן מדיה (ניראלי שככה קוראים לזה האפשרות הראשונה ) ואז שמה לוחצים על מושמע כעת ושמע באפשרויות מחיקה ואז יש לך אפשרות גם של "דרך בלוטוס" (מקווה שהייתי מובן פשוט אין לי את המדריך ליידי)
-
@דור אמר בעזרה! אין לי בלוטוס ב C2:
@יעקב-אליעזר לא הגיע לך עם הפלאפון רינגטונים?
@מוטי-ברנד אמר בעזרה! אין לי בלוטוס ב C2:
@דור אבל זה לא מופיע בשירים זה רק ברינגטונים אז זה לא יופיע בנגן
זכור לי שפעם צרבתי את הגירסה הלא כשרה מהפורום והרינגטונים הופיעו במדיה