עזרה | לפרוץ סים של סלקום.
-
כמה הגיוני ואפשרי לפרוץ סים של סלקום היום??
(אחרי שהבנתי שהם עבדו על זה קשה שלא יהיו פריצות).
-
כמה הגיוני ואפשרי לפרוץ סים של סלקום היום??
(אחרי שהבנתי שהם עבדו על זה קשה שלא יהיו פריצות).
@ירושלים-שלי להכניס סים לא פעיל לטלפון ואחר כך לעשות החלפת סים לסים שבתוך המכשיר ואז הסים פעיל ולא נחסם (לא להוציא את הסים)
-
@ירושלים-שלי להכניס סים לא פעיל לטלפון ואחר כך לעשות החלפת סים לסים שבתוך המכשיר ואז הסים פעיל ולא נחסם (לא להוציא את הסים)
@בסטפון את זה אני מכירה!! (נראה לי אתם אמרתם לי את זה!) אבל, אני רוצה פריצה רגילה, שהסים יוכל לעבור בין 100 פלאפונים ולא יוגבל!
-
@בסטפון את זה אני מכירה!! (נראה לי אתם אמרתם לי את זה!) אבל, אני רוצה פריצה רגילה, שהסים יוכל לעבור בין 100 פלאפונים ולא יוגבל!
-
@ירושלים-שלי למה עוזרת פריצת הסים?
@nbhgv אמר בעזרה | לפרוץ סים של סלקום.:
@ירושלים-שלי למה עוזרת פריצת הסים?
להכניס סים כשר במכשיר לא כשר, בלי שיחסם ויעבוד חָלַק.
-
@ירושלים-שלי פעם שמעתי משהו מעומעם על סים אוניברסלי שאפשר להשתמש בכל החברות וגם אפשר לשים עליו קו כשר שווה לברר אולי @קרן-הסלולר יודע
-
@ירושלים-שלי פעם שמעתי משהו מעומעם על סים אוניברסלי שאפשר להשתמש בכל החברות וגם אפשר לשים עליו קו כשר שווה לברר אולי @קרן-הסלולר יודע
@בסטפון אולי הוא התכוון לסים לבן??

-
@בסטפון אגב, לחתוך סים לבן לא נשמע לי אפשרי (בלי קשר לנושא).
-
@בסטפון אולי הוא התכוון לסים לבן??

@ירושלים-שלי לא. סים לבן זה רק פרטנר
בקשר לשאלה השניה צריך לראות לפי הגודל של השבב פעם חתכתי ועבד -
@ירושלים-שלי לא. סים לבן זה רק פרטנר
בקשר לשאלה השניה צריך לראות לפי הגודל של השבב פעם חתכתי ועבד@בסטפון האאא, באמת?????? סים לבן זה רק עובד בפרטנר??? טוב!!! לא ידעתי את זה!
זה מה שהתכוונתי, השבב גדול יותר מ-של סים רגיל.
-
@בסטפון האאא, באמת?????? סים לבן זה רק עובד בפרטנר??? טוב!!! לא ידעתי את זה!
זה מה שהתכוונתי, השבב גדול יותר מ-של סים רגיל.
@ירושלים-שלי ובכל זאת צריך למדוד את השבב לפי סים הקטן ביותר אם זה נכנס
-
@ירושלים-שלי ובכל זאת צריך למדוד את השבב לפי סים הקטן ביותר אם זה נכנס
@בסטפון @ירושלים-שלי סימים ישנים סל פרטנר וכו' צריך לחתוך גם קצת על הזהב וזה לא קורה שום דברעדיף לקחת סים קטן ולחתוך לפי זה
-
@בסטפון @ירושלים-שלי סימים ישנים סל פרטנר וכו' צריך לחתוך גם קצת על הזהב וזה לא קורה שום דברעדיף לקחת סים קטן ולחתוך לפי זה
@מוטי-ברנד נכון!!! לי יש סים שקצת חתוך לו השבב זהב והוא עובד חלק.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות