שינוי אייקון של קובץ ספציפי עם סיומת מסוימת
-
אני רוצה לשנות קובץ עם סיומת מסוימת, שיהיה לו אייקון שונה מאשר לשאר הקבצים שנפתחים באותה התוכנה.
אבל כשאני משנה את האייקון לקובץ עם הסיומת הספציפית, (שיניתי עם תוכנת FileTypesMan), זה משנה לי גם את האייקון של קבצים אחרים עם סיומות אחרות, כיון שהם נפתחים באותה התוכנה.
על דרך משל, נאמר ששינתי אייקון לקובץ docx זה משנה לי אוטומטית גם את האייקון של קובץ rtfאיך אני יכול לשנות אייקון של קובץ עם סיומת ספציפית בלבד?
-
@ישר אמר בשינוי אייקון של קובץ ספציפי עם סיומת מסוימת:
אני רוצה לשנות קובץ עם סיומת מסוימת, שיהיה לו אייקון שונה מאשר לשאר הקבצים שנפתחים באותה התוכנה.
אבל כשאני משנה את האייקון לקובץ עם הסיומת הספציפית, (שיניתי עם תוכנת FileTypesMan), זה משנה לי גם את האייקון של קבצים אחרים עם סיומות אחרות, כיון שהם נפתחים באותה התוכנה.
על דרך משל, נאמר ששינתי אייקון לקובץ docx זה משנה לי אוטומטית גם את האייקון של קובץ rtfאיך אני יכול לשנות אייקון של קובץ עם סיומת ספציפית בלבד?
אולי אם תשנה תסמל של היישום
-
@פישל
אם אני אשנה את הסמל של הישום, בטח שכל הקבצים הנפתחים ע"י אותו הישום יהיו עם הסמל החדש.אני רוצה שכל הקבצים הנפתחים עם התוכנה הזו, ישארו עם הסמל הישן.
ורק קובץ עם סיומת ספציפית יהיה עם סמל חדש שאני בוחר עבורו.הבעיה שכשאני משנה באמצעות התוכנה דלעיל את האייקון עבור סיומת אחת, שאר הסיומת הנפתחות ע"י אותו הישום, מקבלים מאליהם ג"כ את האייקון הזה.
-
@ישר אמר בשינוי אייקון של קובץ ספציפי עם סיומת מסוימת:
איזה סוג קובץ זה?
מה הסיומת שלו? -
@שלמה123 אמר בשינוי אייקון של קובץ ספציפי עם סיומת מסוימת:
@ישר אני שאלתי על קובץ BAT באיזה פוסט כולשהו. אבל בכל מקרה אם הכול אתה עושה על מחשב - יש דרך לשנות לקיצור דרך סמל.
מדובר בקבצים. לא בקיצורי דרך. לא רלוונטי להתחיל לעשות להם קיצורי דרך. האם התכוונת משהו שניתן לעשות לקבצים עצמם דרך פונקציה מסוימת?
-