הוספת צלילים למכשירים כשרים לא נוקיה
-
יש אפשרות להוסיף צלילים כמעט לכל המכשירים הכשרים בסגנון הK35 MTK Q1 Q2 Q3 וכו' ע''י שממירים את הצלילים לסיומת WAV ומכניסים בכרטיס זיכרון לתוך תקיית ההקלטות (כמובן לאחר שהקלטתם אזושהי הקלטה שיצרה את התיקיה) ואז דרך רשימת ההקלטות במכשיר אפשר לבחור את הצליל מצרף כמה צלילים שכבר מומרים לסיומת הנ"ל וניתן להמיר עוד דרך פורמט פקטורי וכדו' יש כאן את הצלילים
בהצלחה -
@שיק אמר בהוספת צלילים למכשירים כשרים לא נוקיה:
יש אפשרות להוסיף צלילים כמעט לכל המכשירים הכשרים בסגנון הK35 MTK Q1 Q2 Q3 וכו' ע''י שממירים את הצלילים לסיומת WAV ומכניסים בכרטיס זיכרון לתוך תקיית ההקלטות (כמובן לאחר שהקלטתם אזושהי הקלטה שיצרה את התיקיה) ואז דרך רשימת ההקלטות במכשיר אפשר לבחור את הצליל מצרף כמה צלילים שכבר מומרים לסיומת הנ"ל וניתן להמיר עוד דרך פורמט פקטורי וכדו' יש כאן את הצלילים
בהצלחהסליחה על ההקפצה
פשוט קניתי עכשיו את הQ3 ואני מנסה להכניס שירים דרך הכרטיס ולא מצליח
תוכל בבקשה להכווין אותי איפה התיקיה שאוכל להעביר אליה שירים חדשים (להשתמש בהם כרינגטונים) ? -
@android-0 אמר בהוספת צלילים למכשירים כשרים לא נוקיה:
@ayys613 אתה יכול להקליט שיחה?
לא בדקתי עדיין
אבל ראיתי שיש את האופציה הזאת. -
@ayys613 תקליט שיחה (לכרטיס).
יש?תודה על העזרה
אני עשיתי הקלטת שיחות אוטמטית.
אין לי מושג איפה זה עכשיו, וגם מה עושים הלאה ? -
@ayys613 תקליט שיחה (אם לא עשית את זה עדיין)
ואז תמיר את השיר שאתה רוצה לWAV
תחבר את הכרטיס למחשב ותבדוק באיזה תיקייה נמצאת ההקלטה
ותעביר את השיר שהמרת לתיקייה של ההקלטותהכנסתי כרטיס זכרון, אבל נראה לי שהמכשיר לא מזהה אותו.
(גם אחרי שביצעתי שיחה שאמורה להיות מוקלטת במחשב אין שום תיקיה על הכרטיס) -
@שיק אמר בהוספת צלילים למכשירים כשרים לא נוקיה:
@ayys613 צריך כרטיס בנפח מאוד קטן עדיף 2 ג'יגה ואז תראה תקיה שנקראת רקורד שם תכניס את השירים וכשתכנס במכשיר להקלטות יופיעו לך השירים
תודה על המענה
באמת הלכתי לחנות וקניתי כרטיס עם נפח פחות מה64 שהכנסתי בפעם הראשונה
ובאמת הצלחתי להכניס שירים.
אבל משום מה אין את האופציה לבחור שיר מהכרטיס כרינגטון אישי לאיש קשר מסויים.
עוד משהו שאני רואה שאין אפשרות להעביר דברים כמו שהיה לי בנוקיה 208 (תפילון ועוד קבצי JAR)