אני צריך לעשות שידור חי מחתונה בצרפת, מהי התוכנה/הדרך הכי טובה לזה?
-
@שמואל-ש אמר באני צריך לעשות שידור חי מחתונה בצרפת, מהי התוכנה/הדרך הכי טובה לזה?:
אצלינו או אצל הצלם?
אצל מי שעשה את הזום
-
@klopkk @יושב-אהלים מחלוקת ביניכם!!!
@klopkk אמר באני צריך לעשות שידור חי מחתונה בצרפת, מהי התוכנה/הדרך הכי טובה לזה?:
רוב הסיכויים אצלכם
@יושב-אהלים אמר באני צריך לעשות שידור חי מחתונה בצרפת, מהי התוכנה/הדרך הכי טובה לזה?:
אצל מי שעשה את הזום
!!!
-
אותו דבר. במחשב או בטלפון שממנו עולה הזום צריך להיות קליטה טובה
-
@יושב-אהלים אמר באני צריך לעשות שידור חי מחתונה בצרפת, מהי התוכנה/הדרך הכי טובה לזה?:
שידור חי ביוטיוב או פייסבוק
חשבתי שאתה אומר שבזה המחלוקת
-
@יושב-אהלים @klopkk הרבה פעמים נכתב לי
רוחב הפס של הרשת שלך נמוך
וגם קצת פעמים נכתב ליחיבור האינטרנט שלך אינו יציב
, מה זה אומר הראשון ומה אומר השני? -
@שמואל-ש אמר באני צריך לעשות שידור חי מחתונה בצרפת, מהי התוכנה/הדרך הכי טובה לזה?:
הרבה פעמים נכתב לי רוחב הפס של הרשת שלך נמוך וגם קצת פעמים נכתב לי חיבור האינטרנט שלך אינו יציב, מה זה אומר הראשון ומה אומר השני?
שאתה גולש עם סטיק ומצב הקליטה על הפנים
תכלס, ההבדל הוא שחיבור לא יציב זה אומר קליטה חלשה, ופס רשת נמוך גם עם הקליטה מלאה מהירות האינטרנט תהיה איטית -
@יושב-אהלים מה אומר רוחב הפס וכו'?
וזה אומר שלא היה לי קליטה או שבכלל זה לא טוב לזום? -
בכל אופן @שמואל-ש תעדכן מה עשית ואם היה טוב
למעשה עשינו עם זום, וזה היה ממש מאוד מזעזע!!!
למעשה-לפעם אחרת,
-
וזה אומר שלא היה לי קליטה או שבכלל זה לא טוב לזום?
כזה מחשב ממש לא מומלץ לזום. תקבל חוויה על הפנים, עם אתה עם סטיק אז אתה בטח עם נטפרי אז פייסבוק לא בא בחשבון, ויוטיוב צריך לבקש קודם מנטפרי שיאשרו את השידור הזה
-
כזה מחשב
???
מה הקשר למחשב? -
אנא עראף? לא יודע. מה שיש לך. מחשב טלפון טאבלט וכד'
-
ופס רשת נמוך גם עם הקליטה מלאה מהירות האינטרנט תהיה איטית
למה? בגלל שככה כל סטיק או שמשום מה זה מה שנתנו לי החברה? או שיכול להיות שזה קשור גם לקליטה?
נ.ב. אם זה משנה יש לי 50 GB בסלקום -
אנא עראף? לא יודע. מה שיש לך. מחשב טלפון טאבלט וכד'
התכוונתי לשאול, אמרת שזה קשור לסטיק ועכשיו אתה אומר גם מחשב?
כי זה דווקא מחשב טוב! -
@שמואל-ש לא. ככה זה כל סטיק. קליטה על הפנים, כמעט ולא משנה איזה חברה
ואם יש לי קליטה טובה?