עזרה | חברה שאפשר אצליהם להקפיא את הקו ללא הגבלת זמן ותוספת תשלום חודשי
-
@להבין-ולהשכיל אמר בעזרה | חברה שאפשר אצליהם להקפיא את הקו ללא הגבלת זמן ותוספת תשלום חודשי:
@שנעון אמר בעזרה | חברה שאפשר אצליהם להקפיא את הקו ללא הגבלת זמן ותוספת תשלום חודשי:
אשמח מי שיודע על חברה שאפשר אצליהם להקפיא את הקו ללא הגבלת זמן ותוספת תשלום חודשי .
תעביר לטוקמן.
אם אני עושה טוקמן ונגמר לי החבילה אני יוכל להמשיך לגלוש רק אם אני יחדש את החבילה . נכון ?
-
@bbn אמר בעזרה | חברה שאפשר אצליהם להקפיא את הקו ללא הגבלת זמן ותוספת תשלום חודשי:
@שנעון לא נראה לי שזה מציאותי
כי אם תעשה גלישה בטוקמן זה אמור להיות הרבה מאוד כסף
נראה לי שמה שהציעו טוקמן לך זה רק להקפיא בלי להשתמש בקו
כבר שווה לך לעשות קו רגיל עם חבילה לא גדולה במיוחד לפי מה שאתה צריךמה התכוונת שלא נראה לך שזה מציאותי ?
-
@bbn אמר בעזרה | חברה שאפשר אצליהם להקפיא את הקו ללא הגבלת זמן ותוספת תשלום חודשי:
@שנעון אם אתה רוצה לעשות טוקמן לגלישה מידי פעם
נראה לי שזה יצא לך יותר יקר
וכבר שווה לך לקחת חבילה קטנה יותר
הציעו לך טוקמן למקרה שאתה רוצה להקפיא את הקו ולא להשתמש כללמה העניין לעשות קו ולא להשתמש כלל ?
זה אתה צודק שזה יותר שווה אבל בכל זאת יעלה לי כסף לגבי ההקפאה -
@bbn אני יסביר את עצמי קצת יותר ברור
ביררתי בכל החברות כפי שזכור לי ומצאתי רק חברה אחת שאפשר להקפיא ללא הגבלת זמן אבל עולה חודשי 5 שקל כל שאר החברות אפשר להקפיא רק ל 3 חודשים ובתוך שנה זאת אומרת אם הקפאתי ל 3 חודשים ועוד לא נגמר שנה מאז אז אני לא יוכל להקפיא שוב אני מסתפק מה אני עושה. -
@שנעון נו
אז אם אתה רוצה להקפיא ולא להשתמש אז תעשה טוקמן
ואם אתה רוצה להשתמש רק בגלישה , אז זה לא נקרא להקפיאכמו שאמרתי כאן https://mitmachim.top/topic/19607/עזרה-חברה-שאפשר-אצליהם-להקפיא-את-הקו-ללא-הגבלת-זמן-ותוספת-תשלום-חודשי/8 שאני רוצה סים גלישה ואני יודע שיהיה לי תקופות שלא יהיה לי שימוש בזה
-
@שנעון אז למה להקפיא?
זה לא איזה מספר שאתה רוצה שישאר לך
פשוט תנתק לגמרי , ואחרי זה תחבר שובכי זה קצת סיפור כזה לחבר שוב קו וגם אם מישהו יודע שיקרה כזה דבר שיהיה תקופה שהוא יבקש לנתק ואחרי איזה תקופה הוא ירצה לחבר שוב אז לא יירצו שיעשו יעדיפו שהוא יעשה אצל מישהו אחר ואל תשגע אותי כל הזמן וגם לנוחות אני מעדיף להקפיא ככה אני מבקש להחזיר אז זה מיד עובד לי . אתה מבין ?
-
@שנעון אמר בעזרה | חברה שאפשר אצליהם להקפיא את הקו ללא הגבלת זמן ותוספת תשלום חודשי:
@שנעון אז למה להקפיא?
פשוט תנתק לגמרי , ואחרי זה תחבר שובכי זה קצת סיפור כזה לחבר שוב קו וגם אם מישהו יודע שיקרה כזה דבר שיהיה תקופה שהוא יבקש לנתק ואחרי איזה תקופה הוא ירצה לחבר שוב אז לא יירצו שיעשו יעדיפו שהוא יעשה אצל מישהו אחר ואל תשגע אותי כל הזמן וגם לנוחות אני מעדיף להקפיא ככה אני מבקש להחזיר אז זה מיד עובד לי . אתה מבין ?
אני מבין מה שאתה אומר
אך לדעתי זה יותר קל בהרבה ממה שאתה חושב
אם תתקשר לחברה שאתה עכשיו מחובר , ותגיד להם שישאירו לך את הSIM
וכן שישיאר להם כל הפרטים שלך כי אתה לא רוצה להתנתק לתמיד , אלה רק לתקופה מסיומת אתה לא צריך את זה ולכן אתה רוצה לנתק כרגע את הקו זמנית
אני חושב שלא תיהיה שום בעיה לנתק אותך , ולאחר מכן שתצרה לחזור, פשוט תתקשר שוב ותגיד שאתה רוצה להמשיך אצלם
ואדרבה הם ישמחו לעשות את זה כדי שלא תעבור למישהו אחר -
@שנעון אז למה להקפיא?
אני מבין מה שאתה אומר
אך לדעתי זה יותר קל בהרבה ממה שאתה חושב
אם תתקשר לחברה שאתה עכשיו מחובר , ותגיד להם שישאירו לך את הSIM
וכן שישיאר להם כל הפרטים שלך כי אתה לא רוצה להתנתק לתמיד , אלה רק לתקופה מסיומת אתה לא צריך את זה ולכן אתה רוצה לנתק כרגע את הקו זמנית
אני חושב שלא תיהיה שום בעיה לנתק אותך , ולאחר מכן שתצרה לחזור, פשוט תתקשר שוב ותגיד שאתה רוצה להמשיך אצלם
ואדרבה הם ישמחו לעשות את זה כדי שלא תעבור למישהו אחראוקיי . אני ינסה .