שיאומי הגירסה של @yair
- 
במכשיר הפתוח להתקנה למייל, איזה קובץ apk מתאים? הורדתי פעמיים ולא הצלחתי להתקין. כתוב לי "אירעה שגיאה בניתוח החבילה" 
- 
@שמואל אמר בשיאומי הגירסה של @yair: @משה-כהן אמר בשיאומי הגירסה של @yair: אירעה שגיאה בניתוח החבילה תוריד apk שמתאים לאנדרואיד 4.4 בחיפוש גוגל הגעתי לכאן 
  תוכל להעלות קובץ מתאים? 
- 
@שמואל אמר בשיאומי הגירסה של @yair: @משה-כהן אמר בשיאומי הגירסה של @yair: אירעה שגיאה בניתוח החבילה תוריד apk שמתאים לאנדרואיד 4.4 בחיפוש גוגל הגעתי לכאן 
  תוכל להעלות קובץ מתאים? 
- 
@משה-כהן אמר בשיאומי הגירסה של @yair: יאיר פרסם בפירוש שזה עם מייל לא יודע איזה גירסא יש לך, בגירסא של יאיר שעם מייל מגיע מייל מובנה. 
 אתה לא צריך להתקין מייל@שמואל אמר בשיאומי הגירסה של @yair: @משה-כהן אמר בשיאומי הגירסה של @yair: יאיר פרסם בפירוש שזה עם מייל לא יודע איזה גירסא יש לך, בגירסא של יאיר שעם מייל מגיע מייל מובנה. 
 אתה לא צריך להתקין מיילנחכה ל @Yair שיגיב.. 
- 
@שמואל אמר בשיאומי הגירסה של @yair: @משה-כהן אמר בשיאומי הגירסה של @yair: יאיר פרסם בפירוש שזה עם מייל לא יודע איזה גירסא יש לך, בגירסא של יאיר שעם מייל מגיע מייל מובנה. 
 אתה לא צריך להתקין מיילנחכה ל @Yair שיגיב.. 
- 
@שמואל אמר בשיאומי הגירסה של @yair: @משה-כהן אמר בשיאומי הגירסה של @yair: יש למישהו ערכות נושא שמתאימות למכשיר? אין לא קיים באסה.. 
 הוא נראה מיושן בתפריט
- 
מצאתי את האפליקציה הזאת: אותה הצלחתי להתקין אבל כשאני מנסה להתחבר לחשבון אימייל שלי כתוב לי "האפליקציה לא תפעל ללא שירותי google play שאינם נתמכים במכשיר שלך" 
- 
מצאתי את האפליקציה הזאת: אותה הצלחתי להתקין אבל כשאני מנסה להתחבר לחשבון אימייל שלי כתוב לי "האפליקציה לא תפעל ללא שירותי google play שאינם נתמכים במכשיר שלך" 
- 
- 
לא היה יותר פשוט דוא''ל?