Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@אופק בכל אופן זה לא אפשרי לבד כמו ש @bbn אמר אלא רק דרכם
@אופק https://drive.google.com/file/d/1f-KQTzHE59KqpKcjMsNmwbHCHVHqNfDm/view?usp=drivesdk זה apk שלהם אתה רק צריך מישהו שיתכנת שהמכשיר יפתח רק על זה
@נצח-ישראל זה משהו רשמי של נדרים שהם מפיצים? כי הבנתי שהם לא מפיצים את זה, וכל הקטע שיעשו אצלם ומזה הם מתפרנסים אבל אולי זה משהו חדש שאני לא מכיר..
@bbn אני לא יודע לפני שנתיים בערך ביקשתי והם שלחו לי את זה זה לא היה נראה משהו מיוחד אבל אם אתה חושש כדאי לברר אצלם ד. א. במכשירי הדרן יש את זה
@נצח-ישראל טוב כנראה זה אפלקציה נוספת כמו שמישהו פה כבר אמר לי אתמול שסך הכל מפנה לאתר שלהם כי בעצם אפקלציה שנדלקת בעמדות רשמיות זה משהו אחר לגמרי וגם עם ממשק ניהול באתר שמאפשר לערוך דברים, ומספר מוסד וכו
@bbn זה התקבל מהם אבל זה לא מה שהם משתמשים בבתי כנסת שזה יותר מפותח כמו שכתבת
@אופק ניתן להתקין את האפליקציה הפשוטה יחד עם אפליקציית בקרת הורים והגיע לתוצאה קרובה למקור אבל תלוי למה רוצים את זה וכן זה לא הרמטי לגמרי
מישהו יודע האם התקנת קיוסק של נדרים פלוס זה דרך המחשב או דרך קופסת צריבה?