Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
ב"ה, מישהו יודע איך מבטלים את הדבר הזה? זה מופיע כל פעם שאני נכנס אתר.. תודה רבה!
@מאיר-2 לא צריך היות כל כך מפונק, תלחץ על לא כעת וזה יעלם עד לפעם הבאה שתתחבר, או לחילופין תלחץ פעם אחת ולתמיד על כן צרף אותי
@שלמה-ווייס אני תמיד עושה יציאה ושוב מתחבר. אי אפשר לעשות אופציה "לא לתמיד"?
@מאיר-2 לא, אפשר לעשות כן לתמיד ולבטל את ההתראות דרך הדפדפן או דרך חוסם פרסומות
@מאיר-2 יש אפשרות לעשות חסימת התראות בהגדרות דפדפן. בלחיצה על המנעול > וב'התראות' ללחוץ על חסימה. אמור לעזור גם אם מתנתקים. בהצלחה.
@מאיר-2 אמר בחלון קובץ בכניסה לפורום:
מישהו יודע איך מבטלים את הדבר הזה? זה מופיע כל פעם שאני נכנס אתר..
זה קורה בגלל שאתה ניכנס בגלישה בסתר אם תיכנס רגיל אז אחרי פעם אחת זה אמור להפסיק
@bbn מה שכתבתי לעיל - אמור לעבוד גם בכניסה ב'גלישה בסתר'.
@אינטרקום נכון אבל לאחר שתסגור את הכרום ותיכנה שוב בגלישה בסתר זה יחזור כי קבצי קוקיס לא נשמרים בגלישה בסתר
@מאיר-2 שים לב! אתה נמצא על 'גלישה בסתר' אז זה לא שומר את האישור לא לקבל התראות - אם תכנס בחלון רגיל - זה לא ישאל אותך כל פעם
@דור
@bbn אמר בחלון קובץ בכניסה לפורום:
ב"ה, תודה לכולם על העזרה!!
@מאיר-2 סמן כנפתר
@bbn אגב, מעניין, עשיתי בדיקה אצלי, וגם בגלישה בסתר הוא שומר על הגדרות החסימה. גם בפתיחה מחדש.
@אינטרקום יש מצב.. אני חשבתי שאתה מדבר על זה שלחוצים לא להודעה, ואת זה זה לא שמור
@אינטרקום אמר בחלון קובץ בכניסה לפורום:
אגב, מעניין, עשיתי בדיקה אצלי, וגם בגלישה בסתר הוא שומר על הגדרות החסימה. גם בפתיחה מחדש.
אני חושב שזה בגלל שכבר אישרת את זה כשנכנסת בכניסה רגילה
גם אותו זה עיצבן לפעמים ביקשתי מ @אלישי שיטפל בזה נראה לי שעדיין לא טופל
הרגע דיברתי איתו ואמר אשבית את זה זמנית עד שאתקן את זה לגמרי, גם מגלישה בסתר, ואולי גם לפי הגדרת משתמש.. אלפי תודות @אלישי
@פישל תודה רבה!!