שיתוף | המשתתפים מוזמנים להעלות תוכנות לדרייב החדש | ללא חשש שימחק
-
@משה-144 אמר בהמשתתפים מוזמנים להעלות תוכנות לדרייב החדש | ללא חשש שימחק:
רק צריך שמישהו עם סינון נטפרי יבדוק אם אפשר להיכנס לקישור הבא
אצלי פתוח בנטפרי.
@איש-ימיני אמר בהמשתתפים מוזמנים להעלות תוכנות לדרייב החדש | ללא חשש שימחק:
אני רואה את הקבצים, ובעת הורדה קופץ לי הודעה לפתוח קבצי Cookies של צד שלישי, בעת שזה פתוח אצלי, וכשאני מנסה לגשת לקובץ ע"י קישור ישיר אני רואה את דף החסימה המוכר של קובץ שהתפרסם לציבור.
לגבי הורדת קבצים חסומים, בעיקרון עם מורידים כמה קבצים ביחד (מספיק 2) זה לא חסום.
אני עכשיו מנסה להוריד ווינדוס 20H2 את 2 הקבצים ביחד, אעדכן האם זה עזר. -
@מאיר-2 אמר בהמשתתפים מוזמנים להעלות תוכנות לדרייב החדש | ללא חשש שימחק:
@פלורידה אמר בהמשתתפים מוזמנים להעלות תוכנות לדרייב החדש | ללא חשש שימחק:
בבקשה תקל עלינו ותדרוש סיסמא מתמחים טופ בעברית
אפשר לשים כל סיסמא שתחפצו, ולכתוב אותה במסמך טקסט, בתוך התיקייה הדחוסה. למנוע בלבול ועגמ''נ
למה חייבים סיסמה אפשר רק לקבץ?
כל תוכנה פרוצה וכל קראק חייבים להכניס לתיקיית RAR/ZIP עם סיסמא mitmachim.top מי שרוצה לשים סיסמא אחרת, שיכתוב את הסיסמא בקובץ טקסט, בתוך התיקייה הדחוסה.
-
@שלמה-ווייס @פלורידה
בדקתי עכשיו במחשב עם נטפרי
הקישור לדרייב התוכנות חסום
וכן הקישור לכונן השיתופי חסום
אבל התיקיה שהכנתי עם המעקף פתוח בנטפרי נכון לרגע זה אז מי שרוצה יכול להיכנס דרך התיקיה שלי לדרייב התוכנות
ואז לסמן את דרייב התוכנות בכוכב,
וכך הוא יוכל לגשת בקלות לדרייב התוכנות.
והנה הקישור: https://drive.google.com/folderview?id=1JqKqqUHaZsiPPVxNCP3v0o2QYtxFfaFk
@שלמה-ווייס לשיקולך ראיתי שמי שנכנס דרך התיקייה שהכנתי יש לו אפשרות להוסיף קבצים אם לא אפשרת לו גישה, אז אם זה לא בסדר מבחינתך אני ימחק את זה. -
@משה-144 לא משנה לי, אבל זה מיותר כי אמנם בנטפרי א"א להיכנס דרך הקישור אבל ברגע שאני מאשר את ההצטרפות זה מופיע בדרייב הפרטי של זה שאישרתי לו כדרייב משותף ואפשר לגשת משם חופשי, מה שכן רוצים להרוויח בזה שנטפרי יפתחו אותו שיוכלו לתת קישורים ישירים לקבצים שנמצאים בדרייב
-
וכך הוא יוכל לגשת בקלות לדרייב התוכנות.
והנה הקישור: https://drive.google.com/folderview?id=1JqKqqUHaZsiPPVxNCP3v0o2QYtxFfaFkזה הקישור לדרייב הקודם האישי של @שלמה-ווייס, לא לשיתופי... ככה שלא יעזור
-
בבקשה תקל עלינו ותדרוש סיסמא מתמחים טופ בעברית
אפשר לשים כל סיסמא שתחפצו, ולכתוב אותה במסמך טקסט, בתוך התיקייה הדחוסה. למנוע בלבול ועגמ''נ
ניתן להכניס את הסיסמא בשם הקובץ ['וורד 2007 סיסמא 1234.RAR'] כך לא צריך להסתבך בשמירה במחשב לשמור את הקובץ והקובץ טקסט יחד [ואפשר יותר מזה - 'וורד 2007 מעבד תמלילים למחשב ישן סיסמא 1234 וכו'' ולחסוך את הקובץ הסברים]