שיתוף | המשתתפים מוזמנים להעלות תוכנות לדרייב החדש | ללא חשש שימחק
-
@משה-144 אמר בהמשתתפים מוזמנים להעלות תוכנות לדרייב החדש | ללא חשש שימחק:
@פלורידה אמר בהמשתתפים מוזמנים להעלות תוכנות לדרייב החדש | ללא חשש שימחק:
@משה-144 אבל הקישורהקודם פתוח בנטפרי
אז תתקן בפוס הראשון שזה פתוח
כרגע כתוב שחסוםתנסה להיכנס בקישור שבפוסט הראשון. הוא סגור. מה שפתוח זה הדרייב של הגיבוי. (עי' בספויילר של הפוסט הראשון
-
@פלורידה אני אישית לא בנטפרי
אבל הכנתי עיקוף בעצם שבתיקיה בדרייב שלי יש את התיקייה של דרייב התוכנות ולא רק קיצור דרך
ולכאורה זה יכול להועיל להיכנס לדרייב התוכנות
רק צריך שמישהו עם סינון נטפרי יבדוק אם אפשר להיכנס לקישור הבא
https://drive.google.com/folderview?id=1JqKqqUHaZsiPPVxNCP3v0o2QYtxFfaFk
במידה וזה פתוח אשמח אם יבדקו אם אפשר דרך התיקייה הזאת להיכנס לתיקייה של דרייב התוכנות שבתוכה -
@שלמה-ווייס אמר בהמשתתפים מוזמנים להעלות תוכנות לדרייב החדש | ללא חשש שימחק:
@משה-144 משהו מאד מוזר עם נטפרי, מהחשבון שהדרייב שותף בהתחלה אני מצליח להיכנס ולא מופיע לי שום חסימה, אבל כשאני נכנס מחשבון אחר כן מופיע לי חסימה, אבל כשמישהו שולח לי בקשה להצטרפות ואני פותח את הלינק של פתיחת הגדרות השיתוף אני מצליח להיכנס גם מחשבון אחר פעם כן ופעם לא
נראה לי שבשניה שאתה כבר נכנסת לתיקיה גם אם אחר כך הקישור נחסם בנטפרי עדיין תוכל להיכנס אליה מקבצים ששותפו וכדומה
וגם ככל הנראה כל פעם שאתה משתף מישהו חדש לכאורה גוגל יוצרת כל פעם קישור חדש. -
בנטפרי אצלי זה פתוח, רק שיש קבצים חסומים.
למשל ווינדוס 10 20H2 חסום בנטפרי ולא ניתן להוריד לפני שליחה לבדיקה.
אני רואה את הקבצים, ובעת הורדה קופץ לי הודעה לפתוח קבצי Cookies של צד שלישי, בעת שזה פתוח אצלי, וכשאני מנסה לגשת לקובץ ע"י קישור ישיר אני רואה את דף החסימה המוכר של קובץ שהתפרסם לציבור. -
ידידנו @שלמה-ווייס, נתן את הדרייב האישי שלו לטובת הפורום וכולם מוזמנים להתחיל להעלות דברים!!!
כמו כן, יש לו גם שרת להעלאה מהירה, וניתן לשים כאן קישורים לתוכנות, והוא מתנדב להעלות את זה מידי פעם.
רוב תודות
קישור:https://drive.google.com/drive/folders/0ALFvrNEhTwk7Uk9PVA?usp=gmail
לעת עתה הקישור חסום בנטפרי, אנו בתהליכים של פתיחה, מי שיודע איך לקדם את זה מוזמן להגיב.
חשוב מאוד: כל קישור ששמים לציין איזה תוכנה זו, (עדיף לציין עברית/ התקנה שקטה /ניידת /חינמית /קוד פתוח.)
כל תוכנה פרוצה וכל קראק חייבים להכניס לתיקיית RAR/ZIP עם סיסמא mitmachim.topבהצלחה
נ.ב. מי שמתעניין איך זה עובד מוזמן להיכנס לספוילר
:::
אז ככה. יש כונן שיתופי של גוגל, והוא לא חוקי, והוא עלול להיחסם, אך מכיון שזה קרה כמה פעמים, @שלמה-ווייס הקצה את הדרייב האישי שלו, לסינכרון יומי, או יותר מכך. כך שאין חשש שימחק, תמיד הוא מגובה...
:::
בבקשה תקל עלינו ותדרוש סיסמא מתמחים טופ בעברית
-
רק צריך שמישהו עם סינון נטפרי יבדוק אם אפשר להיכנס לקישור הבא
אצלי פתוח בנטפרי.
@איש-ימיני אמר בהמשתתפים מוזמנים להעלות תוכנות לדרייב החדש | ללא חשש שימחק:
אני רואה את הקבצים, ובעת הורדה קופץ לי הודעה לפתוח קבצי Cookies של צד שלישי, בעת שזה פתוח אצלי, וכשאני מנסה לגשת לקובץ ע"י קישור ישיר אני רואה את דף החסימה המוכר של קובץ שהתפרסם לציבור.
לגבי הורדת קבצים חסומים, בעיקרון עם מורידים כמה קבצים ביחד (מספיק 2) זה לא חסום.
אני עכשיו מנסה להוריד ווינדוס 20H2 את 2 הקבצים ביחד, אעדכן האם זה עזר. -
@מאיר-2 אמר בהמשתתפים מוזמנים להעלות תוכנות לדרייב החדש | ללא חשש שימחק:
בבקשה תקל עלינו ותדרוש סיסמא מתמחים טופ בעברית
אפשר לשים כל סיסמא שתחפצו, ולכתוב אותה במסמך טקסט, בתוך התיקייה הדחוסה. למנוע בלבול ועגמ''נ
למה חייבים סיסמה אפשר רק לקבץ?
כל תוכנה פרוצה וכל קראק חייבים להכניס לתיקיית RAR/ZIP עם סיסמא mitmachim.top מי שרוצה לשים סיסמא אחרת, שיכתוב את הסיסמא בקובץ טקסט, בתוך התיקייה הדחוסה.