דחוף | המחשב לא פותח לי הרבה תוכנות ומסמכי exe
-
@a0533057932 לוחץ וכלום - לוחץ וכלום - בקיצור כלום.
-
@a0533057932 כן! הרגע! וזה החמיר את המצב - לא פותח שום תוכנה חוץ מסייר הקבצים, OneNote (לא שאני משתמש בזה) - והגדרות.
גם שום דפדפן הוא לא פותח - פשוט ניסתי להסיר התקנה לכמעט כל תוכנה שלא באה עם המחשב - וזה הפנה אותי בסיום הסרה כול שהיא לדף אינטרנט - והוא נפתח ופתח אינטרנט (אבל אי אפשר לפתוח לבד).
אגב, זה כן דחוףףף!!! (לא רוצה לעצבן - אבל אני לחווץ!!)
אגב, בהפעלה מחדש הוא הראה כמה שורות לחצתי אנטר ונפתח המחשב - הוא הציג בשורות גם כתובת אתר אינטרנט. -
@שלמה123 אמר בדחוף | המחשב לא פותח לי הרבה תוכנות ומסמכי exe:
@a0533057932 כן! הרגע! וזה החמיר את המצב - לא פותח שום תוכנה חוץ מסייר הקבצים, OneNote (לא שאני משתמש בזה) - והגדרות.
גם שום דפדפן הוא לא פותח - פשוט ניסתי להסיר התקנה לכמעט כל תוכנה שלא באה עם המחשב - וזה הפנה אותי בסיום הסרה כול שהיא לדף אינטרנט - והוא נפתח ופתח אינטרנט (אבל אי אפשר לפתוח לבד).
אגב, זה כן דחוףףף!!! (לא רוצה לעצבן - אבל אני לחווץ!!)
אגב, בהפעלה מחדש הוא הראה כמה שורות לחצתי אנטר ונפתח המחשב - הוא הציג בשורות גם כתובת אתר אינטרנט.נראה וירוס...
בעבר @יוסי-מחשבים העלה קובץ REG שנראה לי (לא לוקח אחריות!) יתאים לבעיה הזו, אך לא מצאתי את הקובץ -
@A0533057932 @מישהו12 נפתר! תודה רבה רבה על הכול! הפתרון היה הקובץ של @יוסי-מחשבים שהובא פה: https://mitmachim.top/topic/9170/המחשב-החליט-לשבות-שום-תוכנה-לא-נפתחת!!!