שאלה אחזור משתמש מורחק
-
@יעל1 אמר בשאלה אחזור משתמש מורחק:
@שמואל
כאשר מישהו מורחק מה הוא צריך לעשות כדי שיחזירו אותולקרא את כללי הפורום ולבקש לחזור (באמצעות משתמש אחר, או למייל שלי: software3160@gmail.com)
-
@שמואל
כאשר מישהו מורחק מה הוא צריך לעשות כדי שיחזירו אותולקרא את כללי הפורום ולבקש לחזור (באמצעות משתמש אחר, או למייל שלי: software3160@gmail.com)
-
@יוסי-מחשבים
אני מבין שלא ניתן לחזור עם אותו המשתמש , נכון? אפשר אמנם להרשם עם המייל מחדש אבל עדיין ניתן רק עפ שם (משתמש) אחר?@הנני-העני למה אתה מבין דברים הפוך ממה שנכתבו?
@הנני-העני אמר בשאלה אחזור משתמש מורחק:
אני מבין שלא ניתן לחזור עם אותו המשתמש
@יוסי-מחשבים אמר בשאלה אחזור משתמש מורחק:
ולבקש לחזור (באמצעות משתמש אחר)
כוונת המשורר לכאורה שהבקשה תהיה ע"י משתמש אחר אבל ההחזרה היא לאותו משתמש.
-
@הנני-העני למה אתה מבין דברים הפוך ממה שנכתבו?
@הנני-העני אמר בשאלה אחזור משתמש מורחק:
אני מבין שלא ניתן לחזור עם אותו המשתמש
@יוסי-מחשבים אמר בשאלה אחזור משתמש מורחק:
ולבקש לחזור (באמצעות משתמש אחר)
כוונת המשורר לכאורה שהבקשה תהיה ע"י משתמש אחר אבל ההחזרה היא לאותו משתמש.
-
@yaakovsas
ידוע לי על מישהו שנרשם עם המייל שלו תחת שם משתמש מסוים ואז הרחיוק אותו והוא פנה להנהלה במייל והם אמרו לו שירשם מחדש (עם אותו המייל!!)@הנני-העני כי כנראה השם לא היה מתאים
-
@הנני-העני כי כנראה השם לא היה מתאים
-
@שמואל
פוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות