Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@bbn אני יודע אבל אולי בכל זאת יצאת לירושליים @מאיר-2 תסכם לו מה קרה ואיפה זה נתקע
@bbn ב"ה, תודה מראש על העזרה!! אני נכנס לכאן ואז הוא רושם לי: bootmgr is missing press ctrl+alt+del to restart אני לוחץ עם מקלדת חיצונית את הנ"ל ואז זה חוזר למסך הפתיחה עם הלוגו וחוזר חלילה.. מה הפיתרון?
@מאיר-2 איך הכנת את דיסק ההתקנה שאתה רוצה להתקין איתו? היה לך במחשב הזה קודם לכן וינדוס 10 ?
@bbn ב"ה, ע"י המדריך של אלישי היקר, על מחשב HP עם שמותקן בו ווידיוס 10. היה בו בכונן הישן ווינדיוס 10.
@מאיר-2 אולי משהו לא התבצע כראוי בשלב הכנת הדיסק להתקנה (סליחה אם אני שואל שוב כי לא עקבתי ולא יודע אם שאלו) צרבת את זה MBR או GPT ?
@bbn MBR אחרי הצריבה העתקתי חזרה את ה 32* סוביות הגיוני שזה יוצר את הבעיה?
@מאיר-2 מה הכוונה העתקתי? אי אפשר רק להעתיק את הקבצים צריך לצרוב אותם עם רופוס או לחילופין עם הכלי של וינדוס
@bbn בהתחה צרבתי 32* ואז הציעו פה כן להתקין 64* אבל בשביל שלא כל פעם הצטרך לצרוב כפי הצורך אז גזרתי משם את ה32 צרבתי 64 והחזרתי לתיקיע אחרת את ה32,
@מאיר-2 טוב פחות הבנתי את התהליך יש לך כרגע במחשב ISO של ההקתנה שאתה צריך ?
@bbn כן. לצרוב מחדש?
@מאיר-2 עדיף כן ממילא זה כרגע לא עובד לך בדקת אם הביוס שלך הוא תומך UEFI? אם לא , אז תצרוב את זה MBR
@bbn לפי הבדיקה של ניהול דיסק אז לא תומך..
@bbn לפי שאני צורב מצרף תמונה לאישור
@מאיר-2 יכול להיות גם שיש והוא לא מופעל אולי @מוטי-ברנד יוכל להגיד כי הוא אמר שיש לו דגם דומה
@bbn מה לבדוק?
@מוטי-ברנד אמר בעזרה | מחשב איטי מאד:
אם תומך UEFI
@מוטי-ברנד האם הביוס של המחשב הזה תומך UEFI
@מאיר-2 אמר בעזרה | מחשב איטי מאד:
כן מעולה
@bbn איפה אני בודק?
@מוטי-ברנד בעיקרון יכול להיות שכרגע המחשב על מצב BIOS ולא UEFI ואת זה אפשר לראות במידע מערכת אבל חשבתי שאולי אתה זוכר מתי שניכנסת לביוס אם היה כתוב שיש אפשרות כזאת בכלל על צד שעכשיו זה לא